« Horoskop
objavljeno prije 8 godina i 11 mjeseci
COOL

Horoskop zna kakve su žene u ljubavi

Horoskop će vam odlično predočiti sve prednosti i mane žena rođenih u određenim znakovima horoskopa, pa prije nego što krenete u lov ... pročitajte

Kakve su Vage, a kakve Vodenjakice
Kakve su Vage, a kakve Vodenjakice (Arhiva)
Više o

Ribe

,

ljubav

,

žene

,

Rak

,

Vaga

,

Bik

,

veze

,

horoskop

,

Blizanci

,

Lav

,

Ovan

,

Djevica

,

Škorpion

,

Strijelac

,

Jarac

,

Vodenjak

Ovan će odmah preuzeti inicijativu, zakazati spoj, smijati vam se i umiljavati, ukratko, vrlo vam jasno dati do znanja da ste joj jako, jako zanimljivi. No, nemojte slučajno propustiti priliku i glumiti nedostižnog, jer će ubrzo odustati i prijeći na drugoga.

Bik nije nametljiv znak, no to može biti i problem - često previdi pravi trenutak za ulet. No, ako ste strpljivi, ona će biti sjajna osoba i partnerica, izdržati sve oluje veze i to bez ikakve pomoći sa strane koju ne treba i ne očekuje.

Blizanci mogu imati toliko lica da kad upoznate pripadnicu ovog znaka možet ostati u čudu, no sve je to uvijek prekrasno upakirano u skladnu cjelinu. Ako se uspijete umiliti Blizanki, ostvarit ćete san svih muškaraca - imat ćete više žena odjednom.

Rak je emotivan znak, pa su tako Račice nekad vesele, nekad tužne, no uvijek maštovite i zanimljive. S njima uvijek trebate biti oprezni i pažljivi, a ona će to vratiti stostruko na načine koje ne možete ni zamisliti.

Lav je rođeni vođa, pa su tako i žene rođene u ovom znaku navikle da ih drugi slušaju, gledaju u njih s obožavanjem i skaču na svaki njihov mig. Prepune su energije i pameti, a seksipila imaju i napretek, pa se mirno može reći da ćete s Lavicom imati pune ruke posla.

Djevica je genijalna partnerica jer svojim stilom i energijom može zasjeniti žene bilo kojeg drugog horoskopskog znaka, čak i nedodirljive Lavice. Vole uredne muškarce, čak i ako nisu takvi u duši, one će se pobrinuti da postanu. Jednom riječju - potrudite se, isplati se.

Vaga će biti mila, draga i mazna lutkica, no kad zatreba može biti čvrsta i odlučna - muškarci s Vagama imaju velikih problema jer njihov mozak može funkcionirati na tipično muški način, što znači da ih muljati jednostavno ne možete. No, sjajne su partnerice i još bolje ljubavnice.

Škorpion donosi fatalne žene zodijaka zagonetne i opojne ljepote koja je jednostavno neuništiva i nepobjediva. Nepokolebljivo uvijek ide naprijed, u smjeru koji si je zacrtala i ne postoji ta prepreka koju ne može preskočiti ili - uništiti.

Strijelac je prilično odlučan znak, tako da žene rođene u ovom znaku ne vole mlitave partnere - morate biti snažni i samopouzdani da biste je osvojili, a morate znati da se uobičajena obiteljska pravila na nju ne odnose.

Jarac je čudesna kontradikcija - žene rođene u ovom znaku mogu biti šarmantne i ženstvene, no jednako tako sposobne su za iskonsku mržnju koja razbija sve pred sobom. Bez obzira na ambicioznosti, gotovo svaka će pronaći životnog partnera i stvoriti obitelj, a strastvena je ljubavnica kad se osjeća sigurno.

Vodenjak je lud znak, to bar svi znaju, no ovim ženama seks nije na prvom ni drugom mjestu, tamo stoji sloboda. Intuitivne i lucidne, lako će prozreti svaku muljažu i skrivanje istine, a s druge strane, gotovo nikad nisu ljubomorne.

Ribe su prave originalne ljepotice, fantastično zavodljivog pogleda i nježnog, ženstvenog glasa koji će rastopiti i kamen. Da, sanjare veći dio vremena i niste nikad sigurni slušaju li vas ili svoj unutarnji dijalog, ali su fantastične ljubavnice i vjerne žene sve dok vi ne napravite neku glupost.  

24.06.2015. 16:00:00
Novi komentar
nužno
nužno