« Glazba
objavljeno prije 13 godina i 6 mjeseci
TJEDNI PROGRAM

Hakuna Matata ove subote u Hard Placeu

Hard Place je idealno mjesto za sve željne dobre i profinjene rock'n'roll zabave svakog dana u tjednu

Hard Place
Hard Place (Hard Place)
Više o

rock

,

koncerti

,

zagreb-info

,

Yellow Submarine

,

Hard Place

,

Hakuna Matata

Utorak 30.11. // Doktor vam preporuča - Queens of the stone age

Evo novog programa u Hard Place-u! Doktor vam preporuča donosi ponajbolje rock bendove u projekcijama na velikom platnu, a bira ih legendarni Doktor. Ako doktor ne zna što je za vas najbolje 'ko onda zna!? Dakle ovaj utorock Doktor preporuča porciju vrućih Queens of the stone age uz hladnu pivu - liječi depresiju!

Srijeda 01.12. // Jukebox & Fliper Night

Izgleda da vam se sviđaju jukebox i fliper u klubu Hard Place jer je navala velika, no još nitko nije zaradio 5 besplatnih piva na fliperu tako da se upiše u listu najboljih igrača na prvo mjesto! Ubacite svoju najdražu pjesmu, zaigrajte fliper i probajte osvojiti 5 besplatnih piva, ako ne nije strašno - velika piva je na šanku nevjerovatnih 12 kuna. Ako nema vaše najdraže pjesme u „glazbenoj kutiji" recite to raščupanom konobaru ili najmanjoj konobarici i ekipa HP-a će se potruditi ispraviti pogrešku.

Četvrtak 02.12. // Autorock - Mlinski kamen

mlinski.jpg
Mlinski kamen

U četvrtak poslušajte kako Mlinski kamen melje blues, rock, hard, grunge i punk u finu, ali žestoku mješavinu zvuka koja, ne posustajući, drma kroz njihovu svirku. Daniel Brdar (vokal i gitare), Domagoj Bajtal (bas gitara), i Dražen Karna - Džigi (bubnjevi) su nova postava koja zvuči zrelije, a Danielovo pjevanje je još uvijek „križanac Bareta i Lemmyja". Stari punker Daniel, koji u trzalici ima i album sa Satanom Panonskim, nije ljubitelj usporedbi, pa kaže: "Ja sam prvenstveno gitarist, nisam pjevač koji u rukama drži samo mikrofon i tome sam morao prilagoditi svoj način pjevanja. To nekome može zvučati ovako, nekome onako - ali tako je kako je prvenstveno zbog toga jer je riječ o feedback pjevanju!" Dođite na žestoku svirku za 0 kuna ovaj četvrtak u Hard Place.

Petak 03.12. // Friday Fever - Yellow Submarine

Yellow submarine su prvi band koji u Hard Placeu ima „stalnu gažu" - dakle viđamo ih jednom mjesečno - njihov najbolji rock'n'roll party u gradu očekuje nas i za doček Nove Godine. Prijedlog svima je da ih dođete provjeriti ovaj petak pa ćete se sigurno odlučiti dočekati s njima i Novu.  Dudo, Igor i Kruno sviraju od svega ponešto, a sve u sjajnim izvedbama. We all livin' in yellow submarine, yellow submarine.....

Subota 04.12. // Rock subota - Hakuna Matata

kreimir_miak.jpg
Hakuna Matata

Ove subote će u klubu Hard Place po prvi puta zasvirati Hakuna Matata (istina - dogovarali su se i prije ali ih zatvorilo).. Ovaj zagrebački band predvođen licem s malih ekrana Krešom Mišakom već dugi niz godina svira novovalnu glazbu i priređuje sjajne toolome gdje god zasviraju. Imaju oni sad već i svoj autorski album na kojem im gostuje i Zoran Predin. Inače su nakupina bivših glazbenika iz poznatih bandova (Animatori, Fantomi...) i svirka je garant kvalitetna, a pretpostavljamo da ćete i u repertoaru novog vala pronaći nešto za sebe! Upad 0 kn, svirka iza 21h.

Nedjelja 05.12. // Dinner Blues Session

Još niste otkrili blues session nedjeljom uz free klopu u klubu Hard Place? Svake nedjelje porcija dobrog bluesa i porcija dobre hrane - pa tako i ove. 'Znamo da svi radite i idete u školu i na faks u ponedjeljak i zato je tu blues da vas ufura u sve to kaj vas čeka drugi tjedan.' Mi smo tamo od 20 h i bluesiramo, dođite i vi!

30.11.2010. 12:49:49
Novi komentar
nužno
nužno