« Žene
objavljeno prije 9 godina i 10 mjeseci
EHH, DA

Greške kojima žene tjeraju muškarce od sebe

Neke stvari jednostavno ne treba raditi, jer niti su vam one od ključne važnosti u životu, niti ćete njima usrećiti (potencijalnog) partnera

Ne pokušavajte ga promijeniti
Ne pokušavajte ga promijeniti (Shutterstock)
Više o

žene

,

veze

,

muškarci

,

greške

Žene vjeruju da razumiju muškarce, a dobar dio njih misli i da ih može motati oko malog prsta, no to baš i nije uvijek istina. Upravo iz toga razloga mogu se naći u situaciji da ih muškarac ostavi, a one se u čudu pitaju zašto.

>> Što nikad nećete moći promijeniti kod svog muškarca >>

Recimo, jedan od razloga je želja za mijenjanjem muškarca. Ako u vezu ulazite zato što "prepoznajete potencijal za promjene", grešku ste napravili već u startu. Najveći dio muškaraca ne da se promijeniti, eventualno se mogu malo prilagoditi. Kako oni nemaju namjeru mijenjati vas, nemojte ni vi njih. 

>> Kako natjerati muškarca da vas sasluša >>

Razgovor s muškarcem za ženu može biti prilično frustrirajući, jer oni ne idu u detalje, a ženam su oni bit cijele priče. No, na taj način muškarcima odluta pažnja, što je uvijek dobar uvod u svađu, a zapravo ga baš i nema. Recite mu jednostavno i on će shvatiti.

>> 10 tajni muškog uma >>

Za kraj, muškarac se želi osjećati kao zaštitnik. Znači, povremeno morate malo glumiti "nemoćnu ženu", ma kako emancipirani bili, da bi on bio sretan. Kako on često radi stvari da bi usrećio vas, napravite mu tu malu uslugu ...

03.08.2014. 20:01:00
Novi komentar
nužno
nužno