« Hi-tech
objavljeno prije 12 godina i 10 mjeseci
ZOVI, SAMO ZOVI

Google Voice dostupan i u Hrvatskoj

Pozivi prema mobilnim i fiksnim mrežama uspostavljaju se kupovinom kredita, a najmanji iznos je 10 eura koji se mogu kupiti kreditnom karticom

Google Voice se može koristiti i u Hrvatskoj
Više o

Google

,

Facebook

,

Skype

,

Google Voice

,

pozivi preko interneta

Google Voice, usluga kojom Google udara na sveprisutni Skype od sada je dostupna i u Hrvatskoj, Ukupno 150 država je trenutno podržano u Voiceu, a moći će se koristiti na 38 jezika.

Pozivi prema mobilnim i fiksnim mrežama uspostavljaju se kupovinom kredita, a najmanji iznos je 10 eura koji se mogu kupiti kreditnom karticom. Cijene - više nego povoljne, jedna minuta poziva za Hrvatsku iznosi 0,02 eura u fiksnoj mreži, a 0,13 eura za mobilne mreže.

Skype je neprikosnoveni lider na tržištu poziva preko interneta, a Google udara jednakim cijenama, makar još uvijek nedostaju premium usluge koje nudi Skype, poput pretplatničkih modela i fiksnog broja. Ipak, usluga će se definitivno vezati i uz Google+, najbrže rastuću socijalnu mrežu s preko milijun novih korisnika dnevno.

Tako je Google ponudio isto što imaju Facebook i Skype, pa predstoji bitka velikana, jer je Facebook uspio postati posjećenija stranica od Googla, što Page i Brin ne misle dozvoliti na duže staze.


04.08.2011. 11:30:00
Novi komentar
nužno
nužno