« Lifestlye AUTO
objavljeno prije 3 godine i 6 mjeseci
COOL

Goodyear je dobio Goodyear Cup

Goodyear je kao novi naslovni sponzor kategorije dodatno učvrstio svoju ključnu ulogu u jednoj od najodvažnijih serija u motosport

Goodyear Cup
Goodyear Cup (Arhiva)
Više o

FIA

,

Goodyear

,

Goodyear Cup

Goodyear i Međunarodni automobilistički savez FIA svoju su dugogodišnju suradnju nedavno okrunili novom prekretnicom.

Goodyear, koji je već šesnaest godina zaredom ekskluzivni dobavljač guma za Europsko prvenstvo u utrkama kamiona (FIA ETRC), a posljednje četiri godine i službeni partner prvenstva, sada je preuzeo ulogu naslovnog sponzora kategorije Promotor's Cup. Tako ona u sezoni 2020. nosi ime Goodyear Cup.

To je vrlo privlačna i omiljena kategorija koja je kao utrka unutar utrke prvi put predstavljena 2017. godine, a u njoj se u utrkama s kamionima natječu mladi talenti.

Goodyear je kao novi naslovni sponzor kategorije dodatno učvrstio svoju ključnu ulogu u jednoj od najodvažnijih serija u motosportu, u kojoj svake godine iznova dokazuje da se svojim gumama može nositi i s ekstremnim uvjetima.

Uspjesi na stazama jasno odražavaju razvojni napredak i kvalitetu Goodyearovih teretnih guma redovite proizvodnje budući da te gume imaju sličnu karkasu kao namjenski razvijene teretne trkaće gume.

15.10.2020. 16:01:00
Novi komentar
nužno
nužno