« Lifestyle BODY&SOUL
objavljeno prije 11 godina i 6 mjeseci
PROBLEMI U KREVETU

Glumite orgazam? Evo rješenja ....

Činjenica je da više od 70 posto žena glumi orgazam za vrijeme seksa.

Fejkate?
Fejkate? (Arhiva)
Više o

vaginalni orgazam

,

ženski orgazam

,

G točka

,

glumljeni orgazam

Ako želite bolji seksualni život vrijeme je da se suočite s partnerom i kažete - istinu. Prestanite glumiti iz sažaljenja prema partneru. ili bojazni za sigurnost veze. Priznajte problem i sa partnerom porazgovarajte o problemu s kojim se suočavate te radite na razvoju vaše veze.

Razgovor o seksu je uvijek nezgodna tema ako postoji problem, osobito jer je muški ego krhak kad se radi o vještinama iz spavaće sobe. Najbolje bi bilo da vašeg muškarca zavežete za krevet i tako spriječite njegovu potrebu za bijegom od istine.

Za početak možda da svalite odgovornost na sebe. Recite da imate problem jer se ne možete opustiti ili da niste dovoljno iskusni i vješti. Kad konačno kažete problem na glas i u lice partneru, on će reagirati skoro na sve načine osim onoga koji je ispravan. Na repertoaru će biti svega; obrana, negiranje, šutnja, uvrijeđenost, razočaranje...  Nemojte reagirati ni na koju, od ovih, klasičnih obrana. Ne radi se o njemu, već o vama - inzistirajte da vi imate problem koji će vam on pomoći riješiti.

Prije no započnete razgovor sa trenutačnim  partnerom, postavite sebi nekoliko pitanja da utvrdite razlog zbog kojeg ne doživljavate orgazam. Pitanja ima više i podijeljena su na dvije kategorije.

Prijašnja pozitivna iskustva

Ako su prijašnja iskustva bila pozitivna, a s trenutačnim partnerom imate loše iskustvo, onda je dovoljna najobičnija usporedba.

Što je to prethodni partner znao i radio?

Što zna i radi moj sadašnji partner?

Ovo će vam dati vam smjernice i ukazati na put kojim morate ići kad dođe trenutak za razgovor.

Prijašnja negativna iskustva

Prije nego se uhvatite za glavu i pomislite: "Ja sam nemoguć slučaj!", razmislite koliko su prethodne veze trajale, koliko su bile intenzivne. Kratke ljetne avanture i seks za jednu noć se nije nikakav pokazatelj vrijedan uzimanja u obzir. Ako ste imali više veza, koje su trajale određeno vrijeme i bile seksualno intenzivne, a svejedno niste doživjeli orgazam onda trebate malo dublje zaviriti u psihu. Pročitajte uobičajene loše stavove o seksu, možda pronađete i svoj uzrok takvog stanja među njima, i prijedlog pozitivnog stava na misao koja vas blokira. 

18.12.2012. 18:29:00
Novi komentar
nužno
nužno