« Muškarci
objavljeno prije 8 godina i 9 mjeseci
SAMO TRI ...

Glavni razlozi ženske nevjere

Žene su, pokazala su brojna istraživanja, jednako nestašne kao i muškarci, a razlozi njihove nevjere mogu se sažeti u samo tri mogućnosti ...

Baš mi je gušt ...
Baš mi je gušt ... (Arhiva)
Više o

žene

,

nevjera

,

razlozi

Žene nisu ništa vjernije od muškaraca, pokazao je cijeli niz istraživanja čiji rezultati govore da nestašnih ima podjednak broj kod oba spola, no zato su ozbiljnije i temeljitije u tome, pa ih je puno teže uloviti u nevjeri.

No, zašto žene varaju svoje muškarce? Kod nježnijeg spola na prvom je mjestu rad na samopouzdanju - prevara im je često jedini način da same sebi dokažu da su još uvijek poželjne.

Uz to, neke žene nisu još osvijestile da žele izaći iz trenutne veze, pa im nevjera služi kao svojevrsni prijelaz pomoću kojeg će se osloboditi ovisnosti o trenutnom partneru. Iako neće nužno završiti s novim ljubavnikom, uspješno će raskinuti sa starim.

I da, sve više žena to radi iz istog razloga iz kojeg su nevjerni muškarci - zbog zadovoljstva. Neke od njih vole kad je život kompliciran, drugima je potrebna drama i uzbuđenje, dok je trećima važna avantura.

Sve u svemu, pripazite što vam radi draga ..

 

16.08.2015. 21:30:00
Novi komentar
nužno
nužno