« Žene
objavljeno prije 9 godina i 2 mjeseca
GODINICE

Glavne prekretnice u životu žene

U životu obično obilježavamo desetljeća, no između njih ima dosta zanimljivih godina u životu žene koje bi svaka pripadnica ljepšeg spola trebala znati

Što se kada događa u životu žene
Što se kada događa u životu žene (Arhiva)
Više o

žene

,

život

,

udaja

,

prvi seks

,

prvo dijete

,

prekretnice

Žene imaju više prekretnica u životu, a cijeli niz istraživanja pokazao je da su rane tridesete najsretnije doba u životu pripadnica ljepšeg spola, jer im se prosječno u 34. godini sve složi kako treba - stabilnost, obitelj i karijera.

No, osim toga ima još zanimljivih godina, pa se tako u prosjeku poljube prvi puta s 15 godina, a godinu dana kasnije stupe u spolne odnose - muškarcima to polazi za rukom godinu dana ranije.

>> Prvi seks - odgovori na njena pitanja >>

Ipak, do prvog orgazma čekaju do 18., a prva stvarno ozbiljna veza dolazi s 20 godina. Je li ujedno ona i odgovorna za najniže seksualno samopouzdanje koje dolazi u 25. godini, još nije istraženo. No, znanstvenici su skloniji razmišljanju da je to posljedica stalne brige o izgledu i uspoređivanju s ostatkom svijeta.

>> Žene su najužurbanije između 25. i 40. godine >>

Gospodin Pravi dolazi prosječno s 27 godina, a uz njega žene se zaljube još tri puta, no već godinu dana kasnije dolazi doba kad žene najčešće varaju, dok s 29 kupuju nekretninu, godinu dana prije udaje.

>> Žene se počinju pretvarati u svoje majke s 31. godinom >>

Prvo dijete dolazi obično s 34 godine, pa je sljedeća najstresnija u životu, a do najveće plaće čekaju do 39. godine. Godinu dana kasnije slijede najčešći razvodi, tri godine ranije od muškaraca. 

>> Tijelo počinje otkazivati nakon 45. godine >>

Bake postaju prosječno na pragu 50. godine, pa ne čudi da za dvije godine počinju razmišljati o estetskim operacijama. Vjerovali ili ne, žene prvi puta misle da imaju kontrolu nad svojim životom s 58 godina, a pet godina kasnije počnu više uživati u životu.

19.03.2015. 20:00:00
Novi komentar
nužno
nužno