« Muškarci
objavljeno prije 5 godina i 10 mjeseci
OPA :)

Gdje su ženama muškarci draži - u krevetu ili u kuhinji?

Novi trendovi su definitivno zapuhali, pa evo informacije koju svaki frajer treba znati - 90 posto žena više voli da im skuhate finu klopu nego da im donesete cvijeće

Traže se frajeri koji znaju kuhati!
Traže se frajeri koji znaju kuhati! (Arhiva)
Više o

krevet

,

kuhinja

,

spavaća soba

,

muškarci

Muškarci koji imaju određene kulinarske vještine vjerojatno će nakon ovoga članka shvatiti da su im se sva ona zagorena jela isplatila, jer su postali tražena roba. Naime, u zanimljivom australskom istraživanju više od polovice ispitanica reklo je da više voli muškarce u kuhinji nego u spavaćoj sobi.

Štoviše, promijenile su se i romantične ideje, pa je tako čak 90 posto žena izjavilo da im je draže kad im dragi skuha večeru nego kad im donese cvijeće, a sveukupno je čak više od tri četvrtine žena impresionirano kad muškarac zna svoj posao u kuhinji.

Jednakon tako, ženama je puno draže kad frajeri rade klasične kućanske poslove, dok im ona stara shema "ja sam majstor u svojoj kući" nije više niti najmanje privlačna. 

Što žele da frajeri rade? Usisavaju, čiste kupaonicu, peru podove ... sve ono što pravi kršni momci iz naših krajeva jako slabo poznaju, gotovo manje nego kuhanje ...

Sve u svemu, dečki, morat ćete malo presložiti prioritete ...

05.04.2016. 21:37:00
Novi komentar
nužno
nužno