« Hi-tech
objavljeno prije 2 godine i 1 mjesec
ZNATE LI?

Gdje nabaviti najbolje aplikacije?

Sve najbolje aplikacije dostupne su na novim pametnim telefonima Huawei P serije

Tu ima svega!
Tu ima svega! (Huawei)
Više o

aplikacije

,

najbolje aplikacije

,

AppGallery

Jeste li znali da na Huawei pametnim telefonima danas možete instalirati gotovo sve popularne lokalne i globalne aplikacije? Novi uređaji Huawei P serije - P50 Pro i P50 Pocket i svi ostali Huawei pametni telefoni dolaze s AppGallery, službenom trgovinom aplikacija za Huawei pametne telefone i tablete, koja korisnicima omogućuje jednostavno i sigurno preuzimanje omiljenih aplikacija. Osim AppGalleryja, korisnicima su na raspolaganju i Phone Clone aplikacija za prebacivanje aplikacija, dokumenata, fotografija i drugih datoteka, Petal Search pretraživač te službene stranice aplikacija. Sve 3 metode korištenja detaljno su objašnjene u korisnom videozapisu na Huawei YouTube kanalu!

Phone Clone

Phone Clone je najsigurnija i najbrža metoda prijenosa većine aplikacija sa starog na novi uređaj. Riječ je o aplikaciji koju je samostalno razvio upravo Huawei, a korisnici svih operativnih sustava mogu prebaciti datoteke, slike, videozapise, aplikacije, zaporke i postavke sa starih uređaja, a sve u nekoliko jednostavnih koraka.

  1. Otvorite Phone Clone na oba uređaja

  2. Kliknite na „Ovo je novi telefon" na novom uređaju i „Ovo je stari telefon" na starom uređaju

  3. Spojite stari i novi uređaj pomoću skeniranja QR koda prikazanom na novom uređaju

  4. Odaberite podatke i aplikacije koje želite prebaciti na novi uređaj

  5. Pričekajte da se prijenos podataka završi

Kako bi uštedili vrijeme i prostor na novom uređaju, korisnici mogu odabrati koje aplikacije žele prebaciti, umjesto da kloniraju cijeli uređaj, a postupak koji traje svega nekoliko minuta možete pogledati na linku.

AppGallery

AppGallery je treća najveća trgovina aplikacija na svijetu i trenutno broji 730 milijuna mjesečno aktivnih korisnika u više od 170 zemalja, a svojim korisnicima pruža 173.000 različitih globalnih i lokalnih aplikacija integriranih s HMS-om, stabilnim i sigurnim Huaweijevim operativnim sustavom. Tako u AppGalleryju možete pronaći popularne aplikacije kao što su TikTok, Viber, Telegram, Snapchat, Deezer, Tidal, Booking.com, AboutYou, Amazon, 24 sata, Večernji list, Revolut, Sofascore i druge.

Tu su i sve važne lokalne aplikacije banaka, npr. PBZ-a, Zagrebačke banke, OTP banke, Erste banke, RBA-e, HPB-a, a od nedavno i Addiko Banke. U trgovini možete pronaći i popularne aplikacije telekom operatera HT-a, A1, Telemacha, Optima telekoma, kao i pripadajućih brendova MAXtv-a, Bonbona, Tomata i sl. Korisnici će u AppGallery trgovini lako preuzeti i aplikacije Aircash, eGrađani, Multiplus card, Hrvatska pošta, Croatia osiguranje, Njuškalo, HAC ENC i HRT Meteo.

Preuzimanje aplikacije je vrlo jednostavno. Uđete u AppGallery, u tražilicu upišete naziv aplikacije te ju nakon pronalaska preuzmete na svoj telefon. Donosimo i kratki video na kojem možete vidjeti bogatu ponudu AppGalleryja.

 

 

Petal Search

Petal Search je Huaweijev službeni preglednik koji korisnicima nudi link za preuzimanje aplikacija s web lokacije. Aplikacije se preuzimaju sa službenih stranica stoga su sigurnost i autentičnost osigurane. Petal Search korisnicima omogućuje pristup popularnim aplikacijama kao što su Facebook, Instagram, Messenger, WhatsApp, Twitter, Twitch, Discord, Linkedin, Reddit, Pinterst, Netflix, Spotify i Prime Video. Preuzimanje aplikacija je vrlo jednostavno, a na linku možete pogledati kratki video koji pokazuje kako Petal Search funkcionira.

Službene stranice aplikacija

Odlaskom na službene stranice aplikacije, korisnicima je također omogućen jednostavan i siguran pristup aplikacijama poput Facebooka i Whatsappa. U tom slučaju, potrebno je skinuti Facebook ili WhatsApp APK datoteku i instalirati je na uređaj.

Huawei proizvodi i usluge

U prodaji se nalazi Watch GT Runner, prvi profesionalni sat za trčanje u Hrvatskoj. Novi sat kombinira najbolje iz renomirane GT serije i pruža nove značajke koje će zadovoljiti sve rekreativce i profesionalne trkače.

U prodaji se mogu pronaći i FreeBuds Lipstick slušalice. Radi se o raskošnom izdanju vodećih slušalica koje savršeno kombiniraju luksuzan dizajn s vrhunskim audio iskustvom.

19.03.2022. 12:01:00
Novi komentar
nužno
nužno