« Glazba
objavljeno prije 1 mjesec i 26 dana
NAJAVE

Garage gimnastika u klubu Močvara

Koncert će se održati na Močvarnoj terasi kluba, broj ulaznica je ograničen, a one se mogu nabaviti u sustavu Entrio ili na pretprodajnim mjestima Entrija. Covid potvrde nisu potrebne

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Arhiva)
Više o

klub Močvara

,

Garage gimnastika

Nakon poduže koncertne stanke koju je svima pa i njima donio Covid-19, prvoborci garage rock scene Erotic Biljan and His Heretics napokon će 15. listopada statI pred svoje fanove.

Koncert će se održati na Močvarnoj terasi kluba, broj ulaznica je ograničen, a one se mogu nabaviti u sustavu Entrio ili na pretprodajnim mjestima EntrijaCovid potvrde nisu potrebne.  

Heretici su na svoj dugovječan garage put krenuli skidajući "sixties garage punk" standarde s legendarnih kompilacija "Back from the Grave" i "Pebbles". Nakon nekoliko odsviranih koncerata, počinje autorska faza benda koja traje do danas.

Stvaraju svoj vlastiti "screamadelic yeah yeah" stil- glasan, urnebesan, eksplozivan, s ritam sekcijom koja tutnji, moćnim rifovima i zaraznim melodijama. 

Autorske stvari i osebujan izričaj, Hereticima donose još više koncertnih aktivnosti, sviranja na festivalima poput legendarnog Art & Music festivala u Puli ili YounGunz tour 4 u Sloveniji, ali i čast da dijele stage sa svojim glazbenim uzorima MC5, The Cynics, Juliette and the Licks, The Fuzztones, Supersuckers, The Nomads, Horrorpops i Queens of the Stone Age.

Od tada do danas, Heretici su protutnjali kroz brojne domaće, regionalne i europske klubove i festivale, naglašavajući kako su koncerti upravo najvažniji element njihove glazbe.

Od zadnjeg nastupa Heretika u Zagrebu u legendarnoj Jabuci prošlo je više od godinu i pol dana, što znači da je krajnje vrijeme da svi stari rokenrol frikovi, i oni mladi koji bi to željeli postati, a željni su staromodnog rokenrola i garage punka, glasne gitarske baraže i ubitačnog ritma, dođu i zadovolje svoje iskonske porive za znojenjem i probijanjem ušiju!

11.10.2021. 14:21:00
Novi komentar
nužno
nužno