« Film
objavljeno prije 9 godina i 4 mjeseca
DOĐITE

Finale Velikog filmskog kviza i after party u Studiju Smijeha

Veliko finale zaslužilo je da bude puno do vrha, stoga ne časite časa nego prijavite ekipu i dođite na najbolji filmski tulum u gradu

Svi na kviz!
Svi na kviz! (FAK)
Više o

Veliki filmski kviz

,

Studio smijeha

S velikim zadovoljstvom objavljujemo kako ćemo u subotu, 31. siječnja, u zagrebačkom Studiju Smijeha u Vlaškoj ulici održati godišnje finale Velikog filmskog kviza.

Mikrofona će se ponovno primiti the one and only Goran Vugrinec Goc, iza pitanja kao i svaki put stoji uži krug FAK-ovaca, a ulaznica će, bez iznenađenja, biti 10 kuna po posjetitelju. Iako će se za glavnu nagradu natjecati dosadašnji pobjednici naših kvizova, sve vas pozivamo da nam se pridružite.

Ne samo kako biste uveličali veliki dvoboj izvrsnih ekipa, već i da se sami natječete - kviz je otvoren za sve baš kao i svaki put dosad, a brojne nagrade čekaju nove pobjednike!

Kviz će započeti točno u 20.00 sati (nema kašnjenja, finale je!). 

Nakon kviza, pozivamo vas da nam se pridružite na druženju, šank će ostati još dugo otvoren, a noć će biti još vrlo mlada.

Sve zainteresirane ekipe molimo da nam se što prije prijave na e-mail info@fak.hr (stavite „prijava za kviz" u naslov poruke) ili na broj mobitela 091 1179 329. Požurite si rezervirati stol, broj natjecatelja je ograničen! U slučaju da rezervirate mjesto, a ispadne da vaša ekipa ne može sudjelovati, javite se što ranije možete kako bismo vam stigli pronaći zamjenu.

19.01.2015. 17:36:00
Novi komentar
nužno
nužno