« Seks
objavljeno prije 4 godine i 11 mjeseci
UPS!

Fantastični ženski trikovi u krevetu

Par zanimljivih poteza koje svaka žena može napraviti u krevetu i dragome zavrtjeti glavom kao nikad do sada, isprobajte slobodno

Raspalite mu maštu
Raspalite mu maštu (Shutterstock)
Više o

seks

,

najbolji seks

,

dobar seks

,

trikovi

Žene mogu u krevetu napraviti prava mala čuda, a samo par jednostavnih poteza natjerat će muškarce da potpuno izgube glavu.

Recimo, muškarci obožavaju kad ih tijekom seksa žena pogleda ravno u oči, a još ako uspije namjestiti onaj zavodljivi, pomalo drski pogled nema tog muškaraca koji se neće raspametiti.

>> Trikovi za fantastičan seks >>

Jednako tako, ako ne i jače djeluje pogled upućen muškarcu tijekom oralnog seksa, koji će uzbuđenje podići na jednu sasvim novu i neočekivanu razinu.

Muškarce strašno napaljuje kad žena preuzme inicijativu, a pogotovo kad se to dogodi iznenada i bez najave, uz jednostavnu poruku - želim seks, ovdje i sada, bez izgovora. Nema muškarca koji će na takav izazov ostati ravnodušan.

Naravno, jednako tako će muškarce uzbuditi kad tijekom predigre žena preuzme inicijativu i pređe na glavni čin koji je muškarcima toliko drag. Ako uz to šapne pokoju želju na muško uho, eksplozija užitka za oboje je zagarantirana.

15.03.2015. 22:15:00
Novi komentar
nužno
nužno