« Film
objavljeno prije 9 godina i 7 mjeseci
DOĐITE

FAK predstavlja: 10. Veliki filmski kviz

FAKov Veliki filmski kviz došao je i do svog desetog izdanja, mjesto radnje je i dalje Studio Smijeha u Vlaškoj, datum je 16. studenoga, vrijeme 20 sati

Svi na kviz!
Svi na kviz! (FAK)
Više o

Studio smijeha

,

FAK

,

Veliki filmski kviz

U nedjelju, 16. studenog vraćamo se u zagrebačku Vlašku, gdje ćemo u Studiju Smijeha održati jubilarni 10. po redu Veliki filmski kviz. U voditeljske tenisice i ovaj će put uskočiti naš dobri, stari Goran Vugrinec Goc, kviz će ponovno početi u 20 sati, ulaznica će i ovaj put biti 10 kuna po osobi, ali daleko od toga da će sve ostalo biti po starom.

Prema internom dogovoru nakon hitno sazvanog sastanka, i uz Gocovu podršku, djelomično ponukani nešto lošijom financijskom situacijom odlučili smo da ćemo ovaj put natjecatelje dočekati trijezni. Nema više mutnih pogleda, nećete morati pet puta ponavljati ime svoje ekipe na ulazu u dvoranu, a pripazit ću i da mobitel na koji mi šaljete rješenja QR zagonetke ovaj put bude upaljen.

Od ostalih, manje važnih vijesti, pregledavajući rezultate ankete koju ste ljubazno ispunili zadnji put, donijeli smo odluku da finale kviza zaslužuje bolju, napetiju igru od pantomime. Umjesto uvijek zabavnog ali prilično antiklimaktičnog završetka koje u pravilu pokazuje koliko je čovjek osakaćen kad mu oduzmete sposobnost govora, odlučili smo priliku dati John Wayne pucačini znanja, u kojoj će se najbolje dvije ekipe sučeliti jedna drugoj pod svjetlošću reflektora i pred osuđujućim očima publike.

Što se ostalih kategorija tiče, očekujte standardno izdanje (Opće znanje filmovi/serije, Prepoznaj film po pjesmi/razgovoru/fotografiji, Pogodi tko), uz nekoliko iznenađenja koja ne bih još otkrivao. Spomenuo bih samo da smo pronašli novoga sponzora - nagrade će jednim dijelom sponzorirati odličan zagrebački restoran Spizza.

Sve zainteresirane molimo da nam se što prije jave na mail info@fak.hr, u naslov poruke stavite „prijava za kviz", a u samome mailu navedite ime ekipe. Vidimo se šesnaestoga!

05.11.2014. 11:54:00
Novi komentar
nužno
nužno