« Život
objavljeno prije 6 godina
MA DA?

Facebook vam želi pomoći pronaći ljubav

Najveća društvena mreža na svijetu uskoro uvodi značajku unutar osnovne aplikacije pomoću koje će svojim korisnicima pomoći pronaći ljubav

Nema gdje Facebook ne gura nos
Nema gdje Facebook ne gura nos (Arhiva)
Više o

ljubav

,

Facebook

,

dating

,

Tinder

Facebook gura nos svuda, pa će početi i u ljubavne odnose svojih korisnika - preciznije, tijekom developerske konferencije D8 iz Facebooka su predstavili novu značajku za pronalaženje partnera kojom udaraju na konkurenciju tipa Tindera

Prema izvješću TechCruncha, društvena mreža će dodati posebnu stranicu za pronalazak partnera u sklopu standardne Facebookove aplikacije. Korisnici će je moći aktivirati, stvoriti profil te se nakon toga povezati s drugim korisnicima Facebooka koji traže ljubav i sve što ide uz to.

Profil ćete stvarati korištenjem vašeg imena, što znači da vas prijatelji neće moći pratiti dok koristite tu značajku. S vremenom ćete dodatno obogatiti svoj profil upisivanjem dodatnih interesa te vidjeti profile drugih ljudi koji te iste interese dijele s vama.

Ukoliko pronađete osobu koja vas zanima, moći ćete pogledati njegov ili njezin osnovni profil. Ako ste oboje zainteresirani, dobit ćete priliku započeti razgovor u posebnom inboxu za pronalaženje partnera koji je odvojen od Messengera i WhatsAppa.

Eto, pa vi navalite....

02.05.2018. 16:29:00
Novi komentar
nužno
nužno