« Hi-tech
objavljeno prije 2 godine i 9 mjeseci
SJAJNO!

Facebook uvodi emotikone u komentarima

Facebook je omogućio da emotikonima reagiramo i na komentare naših prijatelja, a ne samo na postove kao što je to bilo dosad

Emotikoni i u komentarima
Emotikoni i u komentarima (Arhiva)
Više o

Facebook

,

komentari

,

emotikoni

Facebook je popularan i zbog reakcija na postove koje su zgodan način da pokažemo što mislimo o nekom statusu ili fotografiji. Od sada ćemo te iste reakcije moći koristiti i na komentare, pa će razgovori postati još zabavniji.

Bez obzira koristite li ili ne emotikon reakcije na Facebooku, one su već dugo općeprihvaćene i rado korištene, a sada su se još i proširile. Facebook je omogućio da emotikonima reagiramo i na komentare naših prijatelja, a ne samo na postove kao što je to bilo dosad.

Tako ćete uz uobičajenu reakciju "sviđa mi se" moći dodati "super", "haha", "opa", "grrrr" i "tužno" na objavljeni komentar. Na taj ćete način moći poslati pravu reakciju i izbjeći upitnike kad ne znate što bi rekli jer "lajkanje" komentara baš i nema smisla.

"Korisnici su nam rekli da bi željeli na više načina pokazati svoje reakcije u razgovorima na Facebooku pa smo odlučili dodati mogućnost reagiranja na komentare", poručuju iz Facebooka.

Ako vam se reakcije još ne vide, ne očajavajte, cijelu stvar polagano uvode, te će stići i do vas.

06.05.2017. 16:30:00
Novi komentar
nužno
nužno