« Hi-tech
objavljeno prije 7 godina
NOVOSTI

Novi 32-inčni zakrivljeni Philips monitor

Uz široki kut gledanja i Full HD rezoluciju koji upotpunjuju ugrađeniu Ultra Wide-Color tehnologiju, ovaj novi monitor obogaćuje već impresivnu ponudu zakrivljenih Phillips monitora

Odličan zakrivljeni monitor
Odličan zakrivljeni monitor (MMD)
Više o

MMD

,

Philips monitori

MMD, vodeća tehnološka tvrtka i brend licencirani partner Philips monitors-a, predstavlja novi 32-inčni zakrivljeni monitor iz E-linije za kućne korisnike koji donosi fantastične boje i doživljaj zakrivljenog gledanja u svaki životni prostor.

Uz široki kut gledanja i Full HD rezoluciju koji upotpunjuju ugrađeniu Ultra Wide-Color tehnologiju, ovaj novi monitor obogaćuje već impresivnu ponudu zakrivljenih Phillips monitora i dokazuje MMD-ovu posvećenost stvaranju svestranog i opsežnog portfelja u segmentu zakrivljenih monitora.

Svestranost i performanse

U domu, od monitora se očekuje da izvršava brojne funkcije. Na 32 inča, novi 328E8QJAB5 je dovoljno velik da gledateljima omogući osjećaj prostora bez obzira na aktivnost koju izvode. Monitor lagano zaokružuje vidno polje korisnika, što pomaže koncentraciji jer usredotočuje pažnju na zadatak koji korisnik obavlja - što je važno u užurbanom kućnom okruženju.

Najnoviji monitor se konfigurira kako bi korisnicima pružio izvrsnu kvalitetu gledanja za niz aktivnosti - od rutinskih aktivnosti poput dopisivanja s prijateljima ili pregledavanja profila na društvenim mrežama, do aktivnosti u kojima kvaliteta gledanja čini veliku razliku, kao što je gledanje omiljene serije na webu, ili uređivanje videozapisa prije objavljivanja na mreži.

Uz Full HD rezoluciju od 1920 x 1080 piksela, formata 16:9 i napredne vertical alignment tehnologije (VA), korisnici će uživati ​​u oštroj slici uz svaku aktivnost. Najnovija Ultra Wide-Color tehnologija omogućuje 32-inčnom zaslonu da nudi širok spektar boja od 103% NTSC i 126% sRGB (CIE 1931), koji povećava kvalitetu i točnost reprodukcije boja te stvara prikaz još vjerniji stvarnosti. S inovativnom prilagodljivom tehnologijom sinkroniziranja, zaslon je precizno prilagođen brzoj akciji i pruža super glatko gledanje bez prekida ili trganja slike ili zamućenja pokreta.

Objašnjavajući položaj zaslona, ​​Artem Khomenko, voditelj Philips proizvoda za Europu u MMD-u, je rekao: "E-line monitori su dizajnirani kako bi ponudili performanse gledanja koji su prikladne za dom. Ovaj novi 32-inčni zakrivljeni model najnovija je u nizu inovativnih zakrivljenih monitora koje donosimo na tržište ove godine. 328E8QJAB5 je dizajniran kako bi korisnicima pružio svestranu izvedbu za mnoge aktivnosti koje su dio današnjeg digitalnog načina života. Korisnici također mogu uživati u sigurnosti već poznatog branda koji predstavlja izvrstan omjer cijene i kvalitete."

E za Eleganciju

Što se tiče izgleda, najnoviji 32-inčni zakrivljeni zaslon zasigurno opravdava "E for Elegance" potpis linije. Atraktivna zakrivljenost zaslona nadopunjena zakrivljenim postoljem, sjajno crni i metalni završni premazi savršeni za besprijekornu eleganciju dizajna, odrednice su koje ovaj zaslon čine elegantnim dodatkom uređenju bilo kojeg životnog prostora.

Pametni načini rada za još pametnije gledanje

Kao i drugi modeli u E-liniji, 328E8QJAB5 ima impresivan izbor pametnih tehnologija koje se mogu prilagoditi svakom zadanom zadatku. SmartContrast analizira sadržaj zaslona i automatski prilagođava boje i intenzitet pozadinskog osvjetljenja radi poboljšanja iskustva gledanja. Pri igranju igrica, korisnici će cijeniti SmartImage Game način rada, s izborom postavki za optimiziranje tamnih tonova, vremena odaziva i sjenčanja. Ugrađena Flicker Free tehonologija smanjuje potencijalni umor očiju jer regulira svjetlinu i smanjuje treperenje za ugodnije gledanje.

Monitor će se također pobrinuti za kvalitetu zvuka jer ima dva ugrađena stereo zvučnika za čistu reprodukciju.

Novi Philips 328E8QJAB5 monitor iz E-linijebit će dostupan krajem svibnja ove godine po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od

Philips 328E8QJAB5 - 2.479 kuna (bez PDV-a)

05.05.2017. 16:02:00
Novi komentar
nužno
nužno