« Muškarci
objavljeno prije 8 godina i 5 mjeseci
ETO ...

Evo zašto se žene odlučuju na nevjeru

Muškarce prati glas da su nevjerni po definiciji, no zapravo ni žene nisu puno bolje, a evo glavnih razloga zašto se odlučuju na prevaru

Vjerovali ili ne, dosada je glavni razlog ...
Vjerovali ili ne, dosada je glavni razlog ... (Arhiva)
Više o

žene

,

prevara

,

nevjera

,

razlozi

Nevjera može uništiti svaku vezu, jer nije toliko važno koliko je partner sklon opraštanju već koji je bio glavni razlog nevjere. No, kako se to obično otkrije u afektu tijekom svađe koja je nastala kao posljedica nevjere, teško je razmišljati hladne glave u tim trenucima.

Stoga, evo informacije za muškarce - zašto su žene nevjerne.

Dosada u krevetu - seks može postati monoton ako to dopustite. Afera dodaje uzbuđenje i adrenalin. Kako biste izbjegli rutinu, izbjegnite stalno ponavljanje jedno te istog. Zapamtite, neočekivno, donosi uzbuđenje.

Nedostatak emocija - žene su emocionalna bića. Ne samo da trebaju fizičku potporu, nego i emocionalnu. Jednom kada nestane iskazivanja emocija s vaše strane, ona to doživljava kao zahlađenje odnosa i prekid je neizbježan. Kako biste izbjegli ovu situaciju budite prisutni u vezi i razgovarajte o vašim emocijama. I naravno, iskazujete ih.

Osjeća se zapostavljenom  - istina je da žena drži 3 kuta u kući, no kada se osjeća više kao pomoćnica nego kao djevojka, mogla bi odlutati. Činjenica da svo vrijeme provodite na poslu ili s prijateljima daje joj dovoljno razloga da pažnju potraži drugdje. Ne, ne morate dati otkaz, možete joj jednostavno zahvaliti za sve kućanske poslove koje je obavila i obaviti svoj dio kad stignete

Nedostatak intimnosti - imate sve, kuću, automobil, dobar posao...bar se tako čini izvana. No iznutra, u vezi vam nedostaje jedna stvar koju žene najviše žele - intimnost. Ne radi se samo o seksu na temelju čega žene stvaraju povezanost. Tu su i dodiri, poljupci, komunikacija. Žene žude za tim, i ako to nemaju u vezi, mogle bi potražiti negdje drugdje.

Osveta - možda niste varali, ali ste na neki način iznevjerili njezino povjerenje. Osjeća se povrijeđenom i izdanom te vam želi vratiti na isti način. Kako biste zadobili natrag njezino povjerenje, nije dovoljno reći da vam je žao, morate joj to i pokazati. Djela govore za sebe.

Samopouzdanje - seks može podići samopouzdanje na instant način pa se tako i žene osjećaju više seksi, ljepšima i voljenima. Ako vaša djevojka ili žena ima problema sa samopouzdanjem, ne znači da će vas automatski varati, no postoje načini kojima možete učvrstiti vaš odnos.

Voli avanture - isto kao što muškarci vole eksperimentirati i isprobavati razna iskustva, tako i neke žene imaju razuzdanost koja samo čeka da bude oslobođena. Takvo ponašanje obično se manifestira kao odgovor na neke životne promjene poput novog posla, prijatelja, krize srednjih godina itd.

Nema dovoljno seksa - sjećate se dobrih starih dana kada se u krevetu mogli ostati vječno? Zatim je došla odgovornost, djeca, posao, obaveze i prije nego ste uvidjeli, san vam je postao bitniji od seksa. No, žene se vole osjećati poželjnima. Ako je ne zadovoljavate po tom pitanju, potražit će to negdje drugdje.

12.12.2015. 20:01:00
Novi komentar
nužno
nužno