« Žene
objavljeno prije 8 godina i 5 mjeseci
KVRAGU!

Evo koje probleme imaju samo žene

Žene više polažu na izgled od muškaraca, naravno, no neke stvari koje njima stvaraju probleme muškarcima jednostavno - ne mogu

Ove probleme muškarci nemaju
Ove probleme muškarci nemaju (Shutterstock)
Više o

žene

,

problemi

,

izgled

Celulit
Mekše tkivo i veći broj masnih stanica na natkoljenicama i stražnjici dovode do celulita kod mršavih i pretilih žena. Gotovo ga je nemoguće iskorijeniti, a najviše pomažu redovite masaže kritičnih područja.

Dlake
Muškarci se ne briju, ili to čine u sklopu jutarnje higijene bez previše drame. Kod žena je stvar kompleksnija, a načini uklanjanja dlačica daleko raznolikiji. Od nekoliko dlačica na nogama i rukama koje smetaju samo njihovim vlasnicima radi se prava mala drama.

Frizura
Muški pristup frizuri: šišanje, pranje kose, povremeno korištenje gelova. Ženski pristup  frizuri: različite boje i dužine, načini šišanja, česta promjena frizera, dugotrajno nezadovoljstvo, kratkotrajno zadovoljstvo, obješena kosa, učestalo popravljanje frizure tijekom dana,....

Male grudi
Mogu biti male, velike, obješene, ali rijetko koja žena će reći da su njezine upravo savršene. Plastična kirurgija grudi cvate zbog ženskih kompleksa.

Težina
"Dragi, izgledam li debelo", pitanje je na koje ne postoji točan odgovor. Muškarci su statistički gledano deblji od žena, ali su manje iskompleksirani. Žene koje izgledaju "normalno" i doista nisu pretile previše brinu o kilogramima.

30.12.2015. 22:01:00
Novi komentar
nužno
nužno