« Glazba
objavljeno prije 5 mjeseci i 10 dana
NAJAVE

DJECA! u siječnju ponovno tresu Tvornicu kulture

Nakon što je početkom godine održao promociju debitantskog albuma ''KAD ČUJEŠ OVAJ ZVUK'' i rasprodao Mali pogon, garažni rock duo DJECA! vraća se u Tvornicu kulture

DJECA!
DJECA! (Arhiva)
Više o

djeca

,

Tvornica kulture

Nakon što je početkom godine održao promociju debitantskog albuma ''KAD ČUJEŠ OVAJ ZVUK'' i rasprodao Mali pogon, garažni rock duo DJECA! vraća se u Tvornicu kulture. Divlja ritam mašina ponovno proizvodi buku u Šubićevoj u subotu, 20. siječnja 2024. godine.

DJECA! - „Želim s tobom sve"

Bruno Žabek i Benjamin Mjeržva prošle su godine objavili album prvijenac ''KAD ČUJEŠ OVAJ ZVUK'' i široj publici predstavili svoj svježi autorski rock projekt. U siječnju 2023. godine uslijedio je njihov prvi solo koncert, promocija albuma u rasprodanom Malom pogonu Tvornice, a nakon toga bend je nastupio na brojnim domaćim festivalima kao što su Zagreb Beer Fest, Dani Piva Karlovac, Fibra festival u Splitu, festival Modro i zeleno u Makarskoj, Edge festival u Tvornici te brojni drugi. Osim što su osvojili srca i uši publike i kritike, žestoki prvijenac priskrbio im je i veliku titulu Rock&Off izvođača godine kao i nominaciju za Veliki prasak godine. Posljednji su, četvrti singl s albuma uz prateći videospot objavili u svibnju. Pjesma ''Želim s tobom sve'' nastala je u suradnji s Lukom Vidovićem i Anjom Papa iz sestrinskog benda pocket palma, a izdvojila se i kao jedan od definitivnih favorita publike. Anja i Luka čine i stalni i neodvojivi live postav benda DJECA! te nadopunjuju njihovu moćnu formu basa, bubnja i vokala.

DJECA! - „Kuća straha"

DJECA! su dokazala da je rokenrol još uvijek živ i to u svježoj formi. Njihov je minimalistički, ali moderan i razoran zvuk garažnom rocku dao novi identitet. Benjamin i Bruno svoju su potrebu za stvaranjem buke pretvorili u mračne, distorzirane i prljave zvukove basa i syntha sjedinjene s melodičnim, ali glasnim vokalima i iskrenim stihovima. Izdržljivi, neobuzdani i neukrotivi, svojim scenskim nastupom i nezaustavljivom energijom tresu koncertne prostore. Pobunjeničke i divlje ''Seljačka buna'', ''Bunt'' i ''Energija'' svojim sirovim zvukom osvajaju čak i izbirljive uši.

DJECA! - „Seljačka buna"

U siječnju 2024. godine mlada rock atrakcija DJECA! ponovno osvaja publiku u Tvornici, trga vratove i kičme, ali i tjera na ''Pokret''. Godinu dana od uspješne promocije prvijenca mlade rokenrol snage zakazuju još jedno koncertno rokanje sa zagrebačkom publikom.

Ulaznice po early bird cijeni od 8 eura potražite u Tvornici kulture, na svim prodajnim mjestima ili online na Entrio.hr. Regular cijena ulaznice iznosit će 10 eura, dok će na dan koncerta za ulaznicu biti potrebno izdvojiti 12 eura. 

20.11.2023. 10:01:00
Novi komentar
nužno
nužno