« Film
objavljeno prije 1 mjesec i 8 dana
D23

Disney najavio nove hitove

Tvrtka Walt Disney otvorila je svoju konvenciju za obožavatelje D23 nastupom uživo iz animiranog filma "Vaiana 2".

Bit će svega za sve ;)
Bit će svega za sve ;) (Arhiva)
Više o

Walt Disney

,

Disney

,

Avatar 3

Glumac Dwayne Johnson, kojem su se pridružili glumica Auli'i Cravahlo i havajski plesači, poručio je 12.000 posjetitelja da će u svojoj ulozi Mauija ponovo pjevati "u tonalitetima koji ne postoje". Film će se u kinima pojaviti 27. studenog.

Zatim se na pozornici pojavio redatelj James Cameron sa Zoe Saldanom i Samom Worthingtonom, zvijezdama iz filmova "Avatar", kako bi pokazao koncept za sljedeći nastavak i objavio njegov naslov - "Avatar: Vatra i pepeo".

Pixarov kreativni direktor Pete Docter najavio je novu seriju "Dream Productions" temeljenu na snovima glavne junakinje filmova "Izvrnuto obrnuto", radnja će se odvijati između prvih dvaju filmova, a premijera će biti 2025. godine. Docter je također najavio novi nastavak "Izbavitelja", jednog od najvećih Pixarovih naslova, koji se bavi otkačenom obitelji superheroja, a režirat će ga Brad Bird.

Disney je rekao da će se na platformi Disney+ pojaviti niz snimki brodvejskih mjuzikala, uključujući hit film "Snježno kraljevstvo".

- Vrlo nas raduje objaviti da će hit mjuzikl (Snježno kraljevstvo), snimljen na pozornici, biti premijerno prikazan na Disney plusu 2025., rekla je Jennifer Lee, kreativna direktorica Disney Animationa.

Posjetitelji konvencije su dobili i rani uvid u nadolazeću seriju "Skeleton Crew", znanstvenofantastičnu priču o odrastanju u svijetu "Ratova zvijezda", koju su stvorili Jon Watts i Christopher Ford.

Redatelj Jon Favreau je obožavateljima omogućio da zavire u "The Mandalorian and Grogu", filmsku adaptaciju serije "Mandalorian", koja bi se trebala pojaviti 2026.

Marvel je predstavio filmove "Kapetan Amerika: Vrli novi svijet" i "Fantastična četvorka" te nadolazeće serije "Daredevil Born Again" i "IronHeart".

Disney je ovog tjedna na sastanku s ulagačima pokušao pokazati snagu svojih filmova, nakon što je 2023. godine izgubio poziciju holivudskog studija s najvećom zaradom.

"Izvrnuto obrnuto 2" je u svijetu zaradio 1,6 milijardi dolara, što ga čini najuspješnijim animiranim filmom u povijesti. Mjesec dana kasnije, "Deadpool i Wolverine" je u svijetu zaradio više od 850 milijuna dolara. 

12.08.2024. 09:40:00
Novi komentar
nužno
nužno