« Lifestyle BODY&SOUL
objavljeno prije 9 godina i 11 mjeseci
PROVJERENO

Dijete koje najbrže djeluju

Dolazi proljeće i ljeto i lagana će odjeća sve pokazati - evo što možete učiniti za svoju liniju u kratkom roku

Najbolje dijete na jednom mjestu
Najbolje dijete na jednom mjestu (Arhiva)
Više o

dijeta

,

Atkinsova dijeta

,

Dukan dijeta

,

brzinska dijeta

,

brze dijete

,

hoodia dijeta

,

dijeta za ravan trbuh

,

zona dijeta

Svi bi željeli smršaviti na brzinu pogotovo u proljeće kad je ljeto pred vratima. Zdrava reducirana prehrana i vježbanje je naravno najbolji način, puno bolji od brzinskih dijeta koje  će vam sigurno pomoći da izgubite na težini ali će vas i učiniti podložnijim raznim bolestima zbog slabljenja imuniteta.

Zato biranje prave takozvane brze dijete posao je koji zahtjeva od vas da budete pažljivi i temeljni.

Provjerite odgovara li određena dijeta vašem načinu života kako biste bili sigurni da ćete se moći redovno pridržavati. Dijeta vas dakako mora opskrbljivati i odgovarajućim namirnicama kako biste tijekom gubljenja kilograma ostali zdravi. Navest ćemo nekoliko tipova dijeta koje brzo djeluju.. 

Dijeta za ravan trbuh: Ova dijeta je najbolja ako se želite osloboditi viška na dijelu oko trbuha. Sve što trebate učiniti jest u prehranu uključiti mliječne proizvode s niskim udjelom masti, posno meso, svježe voće i povrće i sve to u malim količinama. Da biste uspjeli brzo izgubiti kilograme morate izbjegavati ulje i šećer. Uz ovakvu ishranu kombinirajte i redovne vježbe za skidanje masnog tkiva oko trbuha. Ako se svega navedenog budete pridržavali vidjet ćete rezultate za manje od četiri tjedna.

Atkinsova dijeta: Ovo je jedna od najpopularnijih dijeta koja brzo djeluje i za nju se odlučuju mnogi mladi muškarci i djevojke. Trik je u konzumiranju hrane bogate bjelančevinama, a siromašne ugljikohidratima. Zato, ako se odlučite za nju, jedite bjelanjke, nemasne mliječne proizvode, posno meso, a reducirajte unos crvenog mesa i rafiniranih žitarica. Atkinsova dijeta će vam osigurati dovoljno energije i hranljivih sastojaka da biste bili zdravi i u formi dok gubite na težini.

Hoodia dijeta: Ovo je također jedna od dijeta od koje ćete brzo smršaviti. Naročito je dobra za ljude koji su dobili na težini zbog prejedanja. Tijekom ove dijete treba koristiti dodatke prehrani koji su bazirani na biljci hoodiji koja originalno potječe iz Afrike. Ova biljka pruža osjećaj sitosti poslije samo nekoliko zalogaja. Tako da ćete jednostavno jesti manje i nećete osjećati konstantnu glad, što će rezultirati gubitkom kilograma.

Zona dijeta: Ako želite isprobati dobro izbalansiranu dijetu i vjerujete u prirodan način gubljenja kilograma, zona dijeta je idealna za vas. Prema mišljenju nekih zdravstvenih stručnjaka, ovo je jedna od dobro isplaniranih dijeta koja postiže ravnotežu između razina šećera u krvi i  hormona, što je odlično za postizanje dobre forme na zdrav način. Zona dijeta dozvoljava unos svih namirnica uključujući 40% ugljikohidrata, 30% masti i 30% bjelančevina tijekom dana. Ovo je jedan od najboljih i najzdravijih načina da se brzo riješite viška kilograma.

Reducirajte unos ugljikohidrata: Povećan unos ugljikohidrata u organizam dovodi do visoke razine šećera i masti u tijelu. Ali pošto su oni vrlo bitan dio prehrane, treba ih konzumirati, ali ipak u umjerenim količinama. Jedite više voća i povrća uz mliječne i mesne proizvode. Za ovu dijetu se mnogi odlučuju jer se na zdrav način oslobađate viška kilograma.

Bez obzira na kontroverze koje su se pojavile oko nje - izuzetno učinkovita je i Dukan dijeta. Ona se također zasniva na izuzetno smanjenom unosu ugljikohidrata što u konačnici dovodi do ubrzanja metabolizma i izbacivanja viška vode iz organizma. 

11.05.2014. 18:02:00
Novi komentar
nužno
nužno