« Seks
objavljeno prije 12 godina i 2 mjeseca
MUŠKARCI SU S MARSA ...

Deblje žene su bolje u krevetu

Istraživanje je pokazalo što muškarci zapravo misle o višku kilograma na ljepšem spolu

Bolje se ljuljati nego ...
Bolje se ljuljati nego ... (Arhiva)
Više o

sex

,

seks

,

upoznavanje partnera

,

idealan partner

,

ljubavna veza

,

izbor partnera

,

seks i debljina

Nekoliko kilograma viška ne sprječava muškarca da pozove ženu van, a 54% muškaraca kaže da su deblje žene bolje u krevetu, pokazala je anketa koju je provelo nekoliko web stranica za nalaženje partnera.

Stranice Date.com, Matchmaker.com i Amor.com ispitale su tisuće članova tijekom srpnja i kolovoza da saznaju što misle o ženama s prekomjernom težinom.

85% muškaraca složilo se s tvrdnjom „Nekoliko kilograma viška mi ne smeta", dok 80% muškaraca tvrdi da deblje žene nisu tako zlonamjerne kao mršavice.

Gotovo 70% muškaraca kaže da je bitno što je iznutra, a ne izvana.

S druge strane, čak 90% žena misli da je muškarcima višak kilograma neprivlačan i da takve žene teže nalaze partnere. 74% ih tvrdi da više vole muškarce koji vode računa o zdravlju.

Otkad je vremena, žene i muškarci ne uspijevaju razumjeti jedni druge, a ova anketa pokazuje da se to nastavlja.

„Ovi rezultati pokazuju značajnu diskrepanciju između muških stavova o ženama s prekomjernom težinom i ženskih predodžbi o tome što muškarci traže kad se radi o vezama", kaže Shira Zwebner, savjetnica za Date.com, Matchmaker.com i Amor.com. „Nažalost, ovaj je tip pogrešnih pretpostavki među spolovima vrlo čest i rezultira mnogim propuštenim prilikama."

 „U konačnici, muškarcima je bitno da njihove potencijalne partnerice budu otvorene za primanje i pružanje ljubavi, a ne nose li savršenu konfekcijsku veličinu. Jednom kad žene shvate da muškarci ne traže isključivo mršavice, bit će mnogo samopouzdanije, a to će na kraju rezultirati mnogo uspješnijim vezama."

27.04.2012. 22:15:00
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    D_Gandalf
    28.04.2012. 21:14
    hm,krafna je super, mekana,podatna,ne žulja ali i oglodati chicken wings s ljutim umakom je super
Novi komentar
nužno
nužno