« Seks
objavljeno prije 3 godine
HE HE

Čudne stvari koje seks čine boljim

Seks nije jednostavan, zapravo je ponekad prilično zamršen skup različitih faktora koji utječu na kvalitetu izvedbe pod plahtama, a među njima nalaze se i neki na koje biste rijetko pomislili

Ovo je zanimljivo ;)
Ovo je zanimljivo ;) (Arhiva)
Više o

seks

,

bolji seks

Ako mislite da je seks jednostavna stvar, grdno ste se prevarili - jesmo li to napravili sami ili ne, nije važno, no ima tu posla preko glave, vjerovali ili ne...

Na prvu se čini prilično jednostavnim (pogotovo kad vidimo tko ga sve upražnjava i kako), no zapravo se radi o aktivnosti koja ovisi o zamršenom skupu različitih faktora koji utječu na kvalitetu izvedbe pod plahtama.

Vjerovali ili ne, važno je i koji ste po redu rođeni u obitelji, jer prvorođena djeca u prosjeku imaju manje seksualnih partnera, tek 4, dok mlađi imaju 13. Prvorođena djeca fokusiraju se na stvaranje obitelji što ranije, povodeći se za primjerom roditelja, dok mlađi više eksperimentiraju.

Među njima nalaze se i neki na koje biste rijetko pomislili - primjerice, muškarcima prigovaraju kad se opuste u braku i dozvole da im trbuh naraste, no to je u krevetu poželjno!

Ne vjerujete? Bilo bi bolje da vjerujete, jer je dokazano da muškarci s viškom kilograma mogu duže voditi ljubav, i to u prosjeku i tri puta duže od mršavih - sedam minuta u usporedbi s (mršave) dvije minute.

Jednako tako, ako ste odlučili igrice u krevetu začiniti seksualnim pomagalima, možda ste napravili najveću grešku, jer dosta njih sadrži ftalate, hlapljive tekućine koje se dodaju plastici kako bi bila pokretnija - i to naročio jeftine verzije.

Ženama mogu uzrokovati rak, a muškarcima smanjiti proizvodnju spermija i razinu testosterona, stoga, štednja je ovdje i više nego kontraproduktivna.

Zanimljivo, nije li?

16.04.2021. 21:01:00
Novi komentar
nužno
nužno