« Lifestyle BODY&SOUL
objavljeno prije 8 godina i 9 mjeseci
NJAM!

Čudesni sok koji rastapa masnoće

Glavni učinak odnosi se na konzumaciju masne hrane, primjerice pržene, kad će sastojci soka od grejpa smanjiti apsorpciju masnoća

Kad jedete masno, popijte sok od grejpa
Kad jedete masno, popijte sok od grejpa (Shutterstock)
Više o

masnoće

,

rastapanje masnoća

,

grejp

,

sok od grejpa

Grejp je supervoće raznih korisnih učinaka, no najviše se ističe njegova sposobnost rastapanja masnoća. Naravno, kao ukusna voćka puna raznih vitamina korisna je kao međuobrok u svakom slučaju, no njegov sok je jedan od najboljih saveznika u postizanju vitke linije. 

Štoviše, grejp ide i dalje - osim što nam pomaže skinuti kilograme, nakon toga će spriječiti njihovo ponovno nakupljanje ako ga nastavimo piti.

Glavni učinak odnosi se na konzumaciju masne hrane, primjerice pržene, kad će sastojci soka od grejpa - fenoli, limonidi i pektin smanjiti apsorpciju masnoća koje će se, posljedično, manje taložiti i zadržat ćemo željenu liniju.

Istraživanje provedeno na Sveučilištu Kalifornija zorno je dokazalo moć soka od grejpa - od dvije grupe ispitanika s jednakim prehrambenim navikama, ona grupa koja je pila sok od grejpa udebljala se za petinu manje.

Uz to, smanjila im se i razina šećera u krvi, što je znanstvenike dovelo do zaključka da je grejp vrlo učinkovit u prevenciji dijabetesa.

Stoga, ako vam pržena i ostala masna hrana nije strana - nakon obroka umjesto vode ili piva popijte svježe iscijeđeni sok od grejpa, vaša će vam linija biti zahvalna. 

06.09.2015. 09:30:00
Novi komentar
nužno
nužno