« Glazba
objavljeno prije 10 mjeseci i 3 dana
NAJAVE

Corona Sunsets Session u ZPCu

Zagreb je i službeno bogatiji za još jedan ljetni party, onaj najbolji - Corona Sunsets Session

Corona Sunset Sessions
Corona Sunset Sessions (Arhiva)
Više o

ZPC

,

Corona Sunsets Session

Krov Zagrebačkog plesnog centra zaživio je u prepoznatljivim žutim, plavim i zelenim bojama. Jasno je, počeo je Corona Sunsets Session, točnije, njegovo sedmo izdanje! Najinstagramičnija ljetna destinacija u Zagrebu ponovno je pokazala zašto iz godine u godine obara rekorde posjećenosti i otkrila tajnu magične atmosfere kojoj se gosti uvijek rado vraćaju.

Gdje se bježi od vrućine gradskog asfalta? Gdje se provode najljepše ljetne večeri bez mora i gdje se stvaraju najbolje uspomene? Odgovore na ova pitanja dali su Marko Cuccurin, Daniel Bilić, Tea Blažević, Lu Jakelić, Zembo Latifa, Lara Antić, Tomislav Marić ToMa i brojni drugi influenceri, javna lica i predstavnici medija koji su se okupili na omiljenom rooftopu. Kao i uvijek dosad, najljepši krov u strogom centru metropole iznenadio je interijerom i neviđenim detaljima. Jastučići za chillanje, neizostavne ležaljke i posebno osmišljene zone za odmor i druženje tek su dio uređenja u kojem će svi domaći, a i strani gosti moći uživati sve do kraja srpnja.

Sudeći po društvenim mrežama, ovaj je event, popraćen zalaskom sunca, osvojio posjetitelje već prvi dan. Skrivena od pogleda i od jakog sunca, hrvatska verzija svjetski poznatog eventa na kojem se dočekuju najljepši zalasci, pretvara poznati krov na Ilici 10 u omiljeno okupljalište najvećih obožavatelja Corona piva koje je nezamislivo bez kriške limete. Osim toga, posjetitelje već godinama osvajaju signature kokteli s omiljenim brandom piva, a ovosezonski Corona Sunsets Sessions dodatno iznenađuje bogatim DJ programom. Nakon službenog otvorenja i premijernog DJ partyija, u idućih mjesec dana Luca Goya, DJ Juky, Symart i Idris bit će zaduženi za dobru atmosferu četvrtkom, petkom i subotom od 17 sati do ponoći.

Minglanje uz najljepši zalazak sunca iznad grada i duge ljetne noći sa signature koktelom ili hladnim Corona pivom u ruci sjajna su ljetna gradska shema koja vas svaki dan očekuje od 17 do 24 sata, a više detalja može se pronaći na službenoj Facebook stranici.

29.06.2023. 12:21:00
Novi komentar
nužno
nužno