« Film
objavljeno prije 11 godina i 1 mjesec

Clooney u remakeu Ptica

Film koji se iščekuje s nestrpljenjem

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Getty Images)
Više o

George Clooney

,

Naomi Watts

,

Ptice

,

Alfred Hitchcock

,

Clooney u remakeu Ptica

Hitchcockovi su filmovi neiscrpno vrelo inspiracije redateljima, no rijetki se odlučuju za remake zbog straha od neuspjeha. Već se duže vrijeme šuška o remakeu Ptica, a prvo je procurila vijest da bi Naomi Watts trebala glumiti Melanie Daniels, metu pomahnitalih ptica.

Kako je i sama glumica potvrdila glasine, postalo je izvjesno da su ovoga puta producenti odlučili stvarno snimiti remake kultnog horrora, jednog od najboljih u bogatom opusu Alfreda Hitchcocka.

Tippi Hedren, miljenica Alfreda Hitchcocka nije oduševljena tom idejom, ne zbog mlade konkurentice nego zbog činjenice da se kultni film snima ponovno. Glumačka legenda smatra da bi trebalo imati nove ideje, a ne pokušavati reinterpretirati filmske klasike.

„Stresem se kada čujem glasine o remakeu, no ovoga ću puta zadržati svoje sumnje za sebe nakon što sam saznao da je Clooney favorit za ulogu Mitcha", rekao je Taylor.

Njen partner iz originala, Rod Taylor, dijelio je njene bojazni sve do trenutka dok nije objavljeno da bi njegovu ulogu trebao glumiti George Clooney.

Uz zvjezdani dvojac producenti se trude pridobiti Martina Campbella, redatelja Casino Royale, što je gotovo izvjesno rješenje. (metro-portal)

25.10.2008. 19:05:13
Novi komentar
nužno
nužno