« Glazba
objavljeno prije 14 godina i 9 mjeseci
Demo nagrada

Circoolar - nova glazbena nagrada

Održavajmo živim duh rock'n'rolla

Više o

circoolar

,

demo nagrada

,

arsenal zadar

Predstavljamo vam projekt 'Circoolar' - hrvatsku godišnju demo nagradu, koja će se po prvi puta realizirati u Zadru 28. 11. 2009. Pozivamo vas da podržite i pratite oformljivanje, prve korake, te naposljetku tijek glasovanja i samu dodjelu nagrada. 'Circoolar' je nastao kao potreba čitavog niza naraštaja glazbenika koji su s više ili manje uspjeha prolazili svoju demo fazu, a da za to nikada nisu dobili potrebno priznanje. Nagrada 'Circoolar' sjeća se i sjetiti će se svih onih koji su po garažama i podrumima Hrvatske održavali živim duh rock and rolla, ma o kojem se glazbenom žanru radilo.

Što je 'Circoolar'?

'Circoolar' je hrvatska glazbena demo nagrada, čija će se prva dodjela održati Zadru u Klubu Arsenal, gdje će posjetitelji, osim ceremonije dodjele, vidjeti šest glazbenih nastupa. 'Circoolar' će, poput sličnih nagrada, imati prezentere, video prezentaciju, te voditeljski par (Branimira Novšak, Z1 i Ante Veršić, Radio Riva). Udruga 'Stomorica' osmislila je projekt i uz pomoć partnera će ga realizirati i brinuti se o njemu u narednim godinama.

Cilj i svrha 'Circoolara'

Cilj 'Circoolara' je podizanje značaja hrvatske glazbene demo scene, pojačavanje kvalitete i produktivnosti, poticaj medijima, gradskim upravama, koncertnim promotorima i glazbenim izdavačima da se s većom predanošću skrbe za nju, ne bi li nam se urbana glazba našla na europskoj glazbenoj i koncertnoj mapi. Nominirane i dobitnike nagrada na 'Circoolaru' ćemo medijski eksponirati i pokušati im otvoriti koncertna i izdavačka vrata.

Glazbeni gosti dodjele

- We Come One -  Požega

- Sexymotherfuckers - Zadar

- Pankerfaust- Zagreb

- Syke Kamikaza (Hram) - Petrinja

- Pobjednik u kategoriji 'najbolji koncert'

- Pobjednik u kategoriji 'Najbolja demo grupa ili izvođač'

- Posebni gost We Come One nastupiti će u 'showtime programu' nakon dodjele nagrada.

Sve informacije o 'Circoolaru' možete naći na slijedećim službenim Internet stranicama:

www.circoolar.org 
www.myspace.com/circoolar 
www.facebook.com/circoolar 
www.twitter.com/circoolar 
05.10.2009. 15:06:19
Novi komentar
nužno
nužno