« Muškarci
objavljeno prije 3 godine i 2 mjeseca
AAA!!

Čime muškarci najviše živciraju žene

Muškarci nepogrešivo pogađaju potpuno pogrešne trenutke za neke stvari, pa tako gledaju druge cure, ne shvaćaju da su razljutili svoju dragu i još štošta ...

Može li vas dragi ovako izluditi
Može li vas dragi ovako izluditi (Shutterstock)
Više o

muškarci

,

žene

,

živciranje

,

postupci

Muškarci, čak i oni koji nisu naročito kreativni, imaju jedan talent na koji se uvijek možete kladiti - znaju kako izbaciti žene iz takta u sekundi, a da pritom toga zapravo nisu niti svjesni, već misle da je sve što rade normalno.

Normalno? Ne baš, ako gledate druge cure u prolazu u trenucima kad s dragom sjedite na kavi u omiljenom kafiću. 

>> Što živcira muškarce, a što žene >>

Šale na tuđi račun nekad znaju otići predaleko, a kad svakog dana iznova svojoj dragoj prigovarate zbog nečega, trudeći se pritom biti duhoviti, izazivate sasvim drugačiji učinak od onog koji biste željeli. 

Žene vole da ih slušate kad govore - uostalom, i vama bi bilo prilično neprihvatljivo gledati kako vas netko ne sluša kad mu nešto objašnjavate ... da, one ponekad govore duže nego što biste željeli, no elementarna pristojnost mora postojati.

>> Iritantne stvari koje muškarci stalno rade >>

Ako netko napadne vašu dragu, ne fizički nego riječima, a pritom je i, recimo, vaša majka, na čiju ćete stranu stati? Nema puno muškaraca koji će uvijek i bezrezervno podržavati svoju partnericu, a one to primaju jako, jako teško.

I da, malo više pažnje ne bi škodilo - shvatite kad ste razljutili dragu i zaustavite se ..

 

30.05.2015. 20:01:00
Novi komentar
nužno
nužno