« Muškarci
objavljeno prije 9 godina i 5 mjeseci
HE HE

Čemu muškarci ne mogu odoljeti kod žena

Iako je fizički izgled vrlo važan za prvi dojam, postoji još nekoliko karakteristika kojima muškarci jednostavno ne mogu odoljeti

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Arhiva)
Više o

žene

,

neovisnost

,

muškarci

,

privlačnost

,

prijateljstvo

Muškarci imaju neke preferencije kad su žene u pitanju, no one se uglavnom odnose na fizički izgled, dok su druge karakteristike koje su privlačne muškarcima jednake. Tako većina muškaraca želi s partnericom slobodno razgovarati o svemu, a ne da postoje neke tabu teme, a izuzetno im je važna i podrška koju im partnerica treba uvijek pružati.

>> Koje žene neodoljivo privlače muškarce >>

Neovisnost je muškarcima nevjerojatno privlačna - jednostavno obožavaju žene koje znaju što žele u životu i ne staju dok to ne ostvare.

Opuštenost je sljedeća karakteristika koja je muškarcima neodoljiva, jer muškarci loše reagiraju na pritisak, pa su im opuštene žene san. Ništa manje ne cijene razumnost, jer su mudre žene zrele i znaju kako reagirati na sve što im se može dogoditi.

>> Žene koje privlače muškarce >>

Za kraj, važna je i jednakost - žena koja muškarce i žene tretira jednako pokazuje svoju otvorenost i obrazovanje, karakteristike koje se cijene.

18.12.2014. 21:00:00
Novi komentar
nužno
nužno