« Lifestyle BODY&SOUL
objavljeno prije 9 godina i 8 mjeseci
SAVJETI

Celulit - najbolje namirnice koje ga uklanjaju

Celulit je nemoguće ukloniti samo nekim skupim kremama, jer borba protiv njega zapravo počinje u tanjuru

Celulit se može spriječiti hranom
Celulit se može spriječiti hranom (Arhiva)
Više o

hrana

,

celulit

,

borovnice

,

losos

,

ljute papričice

Celulit, kao uostalom i svi problemi s izgledom, počinje u tanjuru. Pogrešna prehrana i nedostatak tjelesne aktivnosti izazivaju pojavu celulita, pa je odabir prave hrane ključan za sprječavanje pojave celulita i njegovo uklanjanje.

Stoga, neka u vašem tanjuru svakog tjedna jednom bude losos, pun zdravih omega-3 masnih kiselina koje pomažu pri mršavljenju i uklanjaju celulita, a uz to pojačavaju vezivno tkivo i smanjuju apetit.

>> Celulit - uklonite ga uz nekoliko kućnih trikova >>

Ljute papričice ubrzavaju metabolizam čak za četvrtinu odmah nakon jela, bogate su vitaminom B6 koji obnavlja metabolizam i sjajno izgaraju masti zbog svog sastojka kapsaicina.

Jabučni ocat pomaže pri detoksikaciji organizma visokom koncentracijom kalija, kalcija i magnezija, a ujedno i izbacuje višak tekućine iz organizma. 

>> Povrće koje uništava celulit >>

Borovnice, superhrana iznimnog zdravih sastojaka potiče proizvodnju kolagena i tako poboljšava kvalitetu i elastičnost kože, a snažni antioksidansi pomažu u sagorijevanju masti u potkožnom tkivu.

Za kraj - tamna čokolada koja će antioksidansima i flavonoidima otopiti masti i unaprijediti rad stanica cijelog organizma. 

23.10.2014. 09:01:00
Novi komentar
nužno
nužno