« Hi-tech
objavljeno prije 5 godina i 3 mjeseca
BFS 2019

Bug Future Show 2019. za par dana

Kako je već postalo uobičajeno početkom svake godine, ekipa iza Buga pripreme najvećeg (i još uvijek jedinog) tehnološkog showa u regiji ubacuje u najveću brzinu

A Different Humanity
A Different Humanity (BFS)
Više o

BFS 2019

,

Bug Future Show 2019

,

Bug Future Show

Šesti po redu BFS održat će se 7. veljače 2019. (četvrtak) u zagrebačkom Kinu Europa pod motom A Different Humanity. Ulaz je i ove godine besplatan, ali isključivo uz pozivnicu...

Kako je već postalo uobičajeno početkom svake godine, ekipa iza Buga pripreme najvećeg (i još uvijek jedinog) tehnološkog showa u regiji ubacuje u najveću brzinu! Šesti po redu Bug Future Show održat će se tako 7. veljače 2019. (četvrtak) u zagrebačkom Kinu Europa, pod motom A Different Humanity, pa će svi predavači, panelisti i ostali sudionici programa ovaj put posjetiteljima predstaviti uređaje, trendove i tehnologije budućnosti koje će promijeniti čovječanstvo i stvoriti jednu posve drugačiju civilizaciju, na dobar i na loš način.

BFS je događanje poznato po njegovanju kulture tolerancije različitosti, prijateljstva i uživanja u strasti prema tehnologiji, pa Bugovci upravo u tom duhu pripremaju priredbu koja će posjetiteljima pružiti dosad nedoživljeno iskustvo.

Kompletan program i više detalja o Bug Future Showu 2019 potražite na webu BFS-a na adresi https://bfs.bug.hr/.

Ulaz na Bug Future Show 2019 je i ove godine besplatan, ali je moguć isključivo s pozivnicom i promotivnim kôdom koji se dobiva e-mailom. Ulaznice su već poslane Bugovim najvjernijim čitateljima i mnogim pripadnicima regionalne tech zajednice, a oni koj je još nemaju mogu se obratiti na mail info@bfs.bug.hr u nadi da je ostalo još koje slobodno mjesto, uz - kako kažu Bugovci - dobar argument zašto žele doći.

02.02.2019. 14:14:00
Novi komentar
nužno
nužno