« Hi-tech
objavljeno prije 5 godina i 3 mjeseca
NOVOSTI

Najnoviji Xiaomi Redmi Go je kao stari model Redmi 5A

Ukratko, kako bi se cijena uređaju smanjila u odnosu na Redmi 5A, dolazi s oguljenim Android 8.1 Oreo i slabijim kamerama

Redmi Go
Redmi Go (Xiaomi)
Više o

Xiaomi

,

Redmi Go

Ovih dana trebao bi biti lansiran najavljen na Twitteru Redmi Go pametni telefon, čija cijena je oko 500 HRK. Dolazi s pojednostavljenom Android Go verzijom, ali njegove tehničke specifikacije su identične onima u Redmi 5A. Očito je Xiaomiju ostalo višak komponenata.

Redmi Go ima plastično kućište istih dimenzija i mase kao Xiaomi Redmi 5A. Također dolazi s 5 inčnim zaslonom od 1280 x 720 piksela, samo u odnosu na već viđeni stari model iz 2017., zaslon je modernijeg omjera 16: 9.

Još jedna zajednička karakteristika im je Snapdragon 425 procesor. Kao i većina Android Go pametnih telefona ( Samsung Galaxy J2 Core i Nokia 1), dolazi s 1 GB RAM-a i 8 GB interne memorije koja se može proširiti putem microSD kartice.

Da ne duljimo dalje sa specifikacijama, pogledajte ih sami u nastavku.....

Ukratko, kako bi se cijena uređaju smanjila u odnosu na Redmi 5A, dolazi s oguljenim Android 8.1 Oreo i slabijim kamerama. Eto, ako je netko od vas možda pomislio kako bi bilo dobro kupiti ovaj jeftini model pametnog telefona, ne bi vam ga preporučili. Bolja je opcija Nokia 2.1 model . Ima veći zaslon duljine dijagonale 5.5" inča, dvostruke prednje zvučnike i bateriju kapaciteta 4000 mAh,

Ipak, vaš novac, vaša odluka, ali nas zanima biste li ipak kupili Redmi Go? 

Piše: Sanja Ledinek
02.02.2019. 09:45:00
Novi komentar
nužno
nužno