« Knjiga
objavljeno prije 6 mjeseci i 11 dana
ARNIE

Budi koristan: Sedam alata za život

Vrlo šaroliki profili Arnoldovih interesa ukazuju čitatelju na potrebnu širinu pronalazaka i realiziranja naših osobnih htijenja i zanimanja

Arnold Schwarzenegger
Arnold Schwarzenegger (Arhiva)
Više o

Arnold Schwarzenegger

,

knjige

,

Miroslav Pelikan

,

Budi koristan

Zagrebački nakladnik nedavno je objavilo zanimljivo promišljanje poznatog glumca Arnolda Schwarzeneggera Budi koristan / Sedam alata za život, u prijevodu s engleskoga Nebojše Buđanovca, u izrazito skromnoj opremi, koja čitatelja unaprijed upozorava na strogost i razinu napora koje valja uložiti u osobnim pokušajima.

Arnold kaže:Imajte jasnu viziju, Ne razmišljajte u malim razmjerima, Radite kao ludi, Prodajte, prodajte, prodajte, Promijenite brzinu, Zatvorite usta, otvorite um, Razbijte svoja ogledala, a sve kako biste ispunili svoju istinsku svrhu u životu.

Ovo me podsjeća na detalj iz romana Veliki Gatsby, kada Jay svojim gostima priča što svaki dan mora učiniti, što planira učiniti...

Vrlo šaroliki profili Arnoldovih interesa ukazuju čitatelju na potrebnu širinu pronalazaka i realiziranja naših osobnih htijenja i zanimanja.

Knjiga potvrđuje snažaj utjecaj srednoeuropske kulture, kroz pristup i razmišljanje u životu autora ove zanimljive knjige.

Naravno, svatko od nas ima svoju šansu u životu, valja je iskoristiti , uz ne malo muke i napora.

Piše: Miroslav Pelikan
21.10.2023. 10:01:00
Novi komentar
nužno
nužno