« Seks
objavljeno prije 8 godina i 5 mjeseci
PRIPAZITE

Bračni seks suočava se s ovim problemima

Da je seks jedan od temelja uspješne veze i braka znaju već i ptice na grani, pa pokušajte spriječiti ove pogreške koje se često događaju parovima

Nemojte se dovesti u ovakvu situaciju
Nemojte se dovesti u ovakvu situaciju (Shutterstock)
Više o

brak

,

seks

,

problemi

,

bračni seks

Redovan seks ključ je uspješnog braka, naravno u slučaju da je i dobar, ali kako baš na taj segment veze najviše utječu svakodnevni problemi, parovi se nerijetko nađu u slijepoj ulici zbog lošeg seksa.

No, da vidimo kako dolazi do toga? Rutina je riječ koja se najčešće koristi i koja označava jednoličan, mehanički seks, no ne dolazi to samo od sebe, kažu stručnjaci.

Jedan od najvećih problema je šutnja - nedostatak komunikacije problem je u svim segmentima veze, a naročito u seksu. Žene su tu šutljivije od muškaraca i nerado izražavaju svoje seksualne želje, bojeći se da ih partner ne bi proglasio čudnim ...

Pritužbe na partnera nemaju prevelikog smisla - ako vi smatrate da se u seksu više trudite, nemojte to govoriti prijateljima, već partneru, no tu se vraćamo na onaj prethodni problem koji je, očito, glavna stvar koja će vezu napraviti dobrom ili lošom.

Stoga, duboko udahnite i recite što vam leži na duši, problema će biti puno, puno manje ...

29.12.2015. 23:01:00
Novi komentar
nužno
nužno