« Lifestlye AUTO
objavljeno prije 8 godina i 10 mjeseci
MRCINE

BMW Concept M4 GTS

BMW Concept M4 GTS ima vrhunske trkaće performanse za pistu, ali koje su legalne i za svakodnevnu vožnju po cesti – sustav s ubrizgavanjem vode daje veću snagu uz znatno nižu potrošnju goriva

BMW Concept M4 GTS
BMW Concept M4 GTS (Automania)
Više o

BMW Concept M4 GTS

Prošla je eto već godina dana od lansiranja modela automobila BMW M4 Coupe, a u BMW-ovom M odjelu odlučili su krenuti korak dalje. Predstavljen je BMW Concept M4 GTS, prvi primjerak high-performance modela za vožnju po cesti, ali i prije svega na  natjecateljskim stazama.

Prema viđenom na fotografijama, očito je kako se M odijel vraća svojim korijenima, što će sasvim sigurno izmamiti ogroman smiješak na lica zaljubljenika u ovu marku automobila.

BMW Motorsport GmbH osnovan je 1972. godine i vjerujemo kako ne moramo posebno istaknuti kako je izazvao ogromnu senzaciju s modelom BMW M1, pravom ikonom koja je jednako bila uspješna na cesti i trkaćoj stazi. Isti odijel je razvio i turbo motor za Formulu 1, a mnogobrojni su uspjesi u kup natjecanju turističkih automobila koji se smatraju najuspješnijim touring automobilima na svijetu - Group A BMW M3.

Više pročitajte na portalu Automania.hr

14.08.2015. 12:15:00
Novi komentar
nužno
nužno