objavljeno 14.08.2015. 12:15:00
MRCINE

BMW Concept M4 GTS

BMW Concept M4 GTS ima vrhunske trkaće performanse za pistu, ali koje su legalne i za svakodnevnu vožnju po cesti – sustav s ubrizgavanjem vode daje veću snagu uz znatno nižu potrošnju goriva

BMW Concept M4 GTS
BMW Concept M4 GTS (Automania)

Prošla je eto već godina dana od lansiranja modela automobila BMW M4 Coupe, a u BMW-ovom M odjelu odlučili su krenuti korak dalje. Predstavljen je BMW Concept M4 GTS, prvi primjerak high-performance modela za vožnju po cesti, ali i prije svega na  natjecateljskim stazama.

Prema viđenom na fotografijama, očito je kako se M odijel vraća svojim korijenima, što će sasvim sigurno izmamiti ogroman smiješak na lica zaljubljenika u ovu marku automobila.

BMW Motorsport GmbH osnovan je 1972. godine i vjerujemo kako ne moramo posebno istaknuti kako je izazvao ogromnu senzaciju s modelom BMW M1, pravom ikonom koja je jednako bila uspješna na cesti i trkaćoj stazi. Isti odijel je razvio i turbo motor za Formulu 1, a mnogobrojni su uspjesi u kup natjecanju turističkih automobila koji se smatraju najuspješnijim touring automobilima na svijetu - Group A BMW M3.

Više pročitajte na portalu Automania.hr

14.08.2015. 12:15:00
http://m.metro-portal.hr/bmw-concept-m4-gts/93314/