« Lifestlye MODA&STIL
objavljeno prije 9 mjeseci i 23 dana
SJAJNO!

Besplatno dermatološko savjetovanje u Zagrebu u sklopu projekta Acne STOP

Prijave se zaprimaju na web stranici www.acnestopdays.com.hr do 8. 12., a savjetovanje će se održati od 16. do 18. 12. u terminima od 16 do 20 sati

Riješite se akni
Riješite se akni (Arhiva)
Više o

akne

,

savjetovalište

,

prištevi

Nepravilnosti na koži i akne mogu biti velik izvor frustracija i nezadovoljstva vlastitim izgledom, posebno kod tinejdžera koje će najviše razveseliti vijest o besplatnom dermatološkom savjetovanju u sklopu projekta Acne STOP days.

Projekt organiziraju Udruga Zdravi pod suncem i Centar za zdravlje mladih Doma zdravlja Zagreb Istok u suradnji s La Roche-Posayem za sve mlade koji imaju problema s aknama (prištevima).

Akne su najčešća dermatološka bolest u pubertetu i adolescenciji. Zakašnjelo i nepravilno liječenje akni može dovesti do pojave ožiljaka i ostaviti značajne posljedice na kvalitetu života i samopouzdanje, stoga projekt omogućava mladima da brzo dođu do dermatologa i da na vrijeme započnu liječenje.

Dermatološko savjetovanje održat će se 16., 17. i 18. prosinca 2019. od 16 do 20 sati u Centru za zdravlje mladih Doma zdravlja Zagreb Istok, Heinzelova 62 a (dvije dermatološke ordinacije) i u prostorijama udruge Zdravi pod suncem, Ilica 48 (dvije dermatološke ordinacije).

Svi zainteresirani mogu se prijaviti na web stranici www.acnestopdays.com.hr do 8. prosinca. 

05.12.2019. 17:14:00
Novi komentar
nužno
nužno