« Znanost
objavljeno prije 7 godina i 1 mjesec
WES

Besplatna stručna radionica Workshop on Embedded Systems

Prijave su otvorene do 05.05.2017., a po završetku svi redovni polaznici će dobiti certifikat o sudjelovanju koji se može priložiti uz životopis pri prijavi za posao, a najbolji tim dobit će i vrijedne nagrade

Radionica za buduće inženjere
Radionica za buduće inženjere (EESTEC)
Više o

EESTEC LC Zagreb

,

Workshop on Embedded Systems

Budući inženjeri, uprkos tome što imaju dobru teorijsku podlogu za posao koji ih čeka nakon školovanja, rijetko kada imaju mogućnost doći u doticaj sa problemima iz prakse. To dodatno iskustvo može biti baš ona sitnica koja im je potrebna da nadopune svoj životopis i istaknu se među mnoštvom svojih kolega. Proaktivnost i želja za unapređenjem svojih vještina, kao i nova znanja koja se steknu mimo predavanja, znak su da studenti žele raditi na sebi i iskoristiti sve što im se nudi da bi konstantno bili u korak s vremenom.

Zbog svega navedenog studentska udruga EESTEC LC Zagreb, u suradnji s partnerima, odlučila se na organizaciju druge po redu radionice o ugradbenim sustavima Workshop on Embedded Systems (WES). Tema ovogodišnje radionice je FPGA, a riječ je o radionici koja traje dva tjedna i to u razdoblju od 15.05.-26.05.2017., a održat će se na Fakultetu elektrotehnike i računarstva (FER). Na njoj će sudjelovati visoko motivirani studenti koji će biti odabrani selekcijskom postupkom, a bit će podjeljeni u timove po tri člana.

Radionica se sastoji od dva dijela, prvi dio su predavanja koja će održati profesori s FER-a, prof. dr. sc. Mladen Vučić i prof. dr. sc. Davor Petrinović sa Zavoda za elektroničke sustave i obradu informacija (ZESOI), i inženjeri iz partnerskih tvrtki dok će u drugom, praktičnom dijelu, studenti rješavati zadatak koji će zadati naš ovogodišnji zlatni partner Xylon. Osim stručnog znanja polaznici radionice stječu vještine koje daju mladim ljudima iskustvo koje ih motivira da i dalje rade na sebi, ulažu u svoj razvoj te zato ne propustite priliku prijaviti se.

Prijave su otvorene do 05.05.2017., a po završetku svi redovni polaznici će dobiti certifikat o sudjelovanju koji se može priložiti uz životopis pri prijavi za posao, a najbolji tim dobit će i vrijedne nagrade. 

28.04.2017. 16:38:00
Novi komentar
nužno
nužno