objavljeno 28.04.2017. 16:38:00
WES

Besplatna stručna radionica Workshop on Embedded Systems

Prijave su otvorene do 05.05.2017., a po završetku svi redovni polaznici će dobiti certifikat o sudjelovanju koji se može priložiti uz životopis pri prijavi za posao, a najbolji tim dobit će i vrijedne nagrade

Radionica za buduće inženjere
Radionica za buduće inženjere (EESTEC)

Budući inženjeri, uprkos tome što imaju dobru teorijsku podlogu za posao koji ih čeka nakon školovanja, rijetko kada imaju mogućnost doći u doticaj sa problemima iz prakse. To dodatno iskustvo može biti baš ona sitnica koja im je potrebna da nadopune svoj životopis i istaknu se među mnoštvom svojih kolega. Proaktivnost i želja za unapređenjem svojih vještina, kao i nova znanja koja se steknu mimo predavanja, znak su da studenti žele raditi na sebi i iskoristiti sve što im se nudi da bi konstantno bili u korak s vremenom.

Zbog svega navedenog studentska udruga EESTEC LC Zagreb, u suradnji s partnerima, odlučila se na organizaciju druge po redu radionice o ugradbenim sustavima Workshop on Embedded Systems (WES). Tema ovogodišnje radionice je FPGA, a riječ je o radionici koja traje dva tjedna i to u razdoblju od 15.05.-26.05.2017., a održat će se na Fakultetu elektrotehnike i računarstva (FER). Na njoj će sudjelovati visoko motivirani studenti koji će biti odabrani selekcijskom postupkom, a bit će podjeljeni u timove po tri člana.

Radionica se sastoji od dva dijela, prvi dio su predavanja koja će održati profesori s FER-a, prof. dr. sc. Mladen Vučić i prof. dr. sc. Davor Petrinović sa Zavoda za elektroničke sustave i obradu informacija (ZESOI), i inženjeri iz partnerskih tvrtki dok će u drugom, praktičnom dijelu, studenti rješavati zadatak koji će zadati naš ovogodišnji zlatni partner Xylon. Osim stručnog znanja polaznici radionice stječu vještine koje daju mladim ljudima iskustvo koje ih motivira da i dalje rade na sebi, ulažu u svoj razvoj te zato ne propustite priliku prijaviti se.

Prijave su otvorene do 05.05.2017., a po završetku svi redovni polaznici će dobiti certifikat o sudjelovanju koji se može priložiti uz životopis pri prijavi za posao, a najbolji tim dobit će i vrijedne nagrade. 

28.04.2017. 16:38:00
http://m.metro-portal.hr/besplatna-strucna-radionica-workshop-on-embedded-systems/104607/