« Kazalište
objavljeno prije 14 godina i 10 mjeseci
DOBRODOŠLICA PRVOŠKOLCIMA

Besplatna predstava Ti i ja mali medo u Žar ptici

Kazališna poslastica za lijep doživljaj iz djetinjstva

Više o

GK Žar ptica

,

Ti i ja Mali medo

Gradsko kazalište Žar Ptica, u nedjelju  6.rujna u 11:15 sati, na najljepši mogući način ponovno otvara vrata svojoj maloj publici i njihovim roditeljima - besplatnom predstavom Ti i ja mali medo.

Početak sezone u GK Žar ptica  tradicionalno je posvećen novopečenim učenicima prvih razreda. U sklopu akcije „Dobro došli, dragi prvoškolci, u Vaše kazalište" dva vesela i zaigrana Medeka - Vesna Ravenšćak i Berislav Tomičić, sve ih pozivaju da se prije škole zajedno razvesele u kazalištu Žar ptica.

Za sve je ulaz besplatan.

Martin Waddell
"TI I JA, MALI MEDO"

Režija: Katja Pegan
Scenograf: Marjan Kravos
Kostimografija: Marija Vidau
Skladatelj: Mirko Vuksanović
Autor songova: Miroslav Košuta
Prijevod: Nevenka Videk
Igraju:Vesna Ravenščak i Berislav Tomičić

Predškolska i školska dob, do 3.r.

..."Kako odgojiti "maloga medu", kako ga osloboditi dječjih strahova, kako ga naučiti da kuću drži u redu? Kako odgovarati na njegava neumorna zapitkivanja... Na sva ta pitanja duhovito, razigrano i raspjevano nudi odgovore predstava "TI I JA, MALI MEDO"... (Glas Koncila)

..."TI I JA, MALI MEDO je neodoljiva priča o prijateljstvu, ljubavi i odrastanju koja će naučiti da "biti blizak s djetetom" ne znači dodvoravati se i popuštati djetetu u svemu, već strpljivo mu opraštati, učeći ga odgovornosti i zajedništvu u svakome postupku"...

04.09.2009. 09:21:01
Novi komentar
nužno
nužno