« Lifestyle BODY&SOUL
objavljeno prije 1 godinu i 10 mjeseci
MLJAC :)

Avokado je savršen doručak

Iako postoji puno namirnica koje mogu svakom doručku dodati famozan okus ali i vlakna, ipak je jedna voćka na samom tronu – posebno ako pazite na kilograme

Doručak za 5 ;)
Doručak za 5 ;) (Arhiva)
Više o

doručak

,

avokado

Avokado se može ukomponirati u brojna jela i ima poseban, bogat okus, a struka sve više uči o utjecaju na gubitak kilograma i rad metabolizma. 

Kada se jede ujutro, avokado vam može dati puno energije, kaže Best. Dodaje da je avokado odličan način da se u nekoliko zalogaja unese puno nutrijenata i zdravih masnoća koje mogu utjecati na naše zdravlje, a to se odnosi na zdravlje srca, sprečavanje upala, ali i zdravlje kože dok pomaže i pri gubitku viška kilograma.

Jedan popularan način da se avokado jede ujutro jest da se doda kruhu s integralnim žitaricama, što će organizmu dati još vlakana.

"Tost s avokadom je vrlo popularan doručak pa ga svakako uključite u dan ako želite biti zdraviji, a ta kombinacija namirnica će malo usporiti probavu što će vas zasititi na dugo vremena i spriječiti prejedanje".

Avokado je odličan način da se u nekoliko zalogaja unese puno nutrijenata i zdravih masnoća koje mogu utjecati na naše zdravlje, a to se odnosi na zdravlje srca, sprečavanje upala, ali i zdravlje kože dok pomaže i pri gubitku viška kilograma.

Jedan popularan način da se avokado jede ujutro jest da se doda kruhu s integralnim žitaricama, što će organizmu dati još vlakana. "Tost s avokadom je vrlo popularan doručak pa ga svakako uključite u dan ako želite biti zdraviji, a ta kombinacija namirnica će malo usporiti probavu što će vas zasititi na dugo vremena i spriječiti prejedanje".

Sve u svemu, doručak iz snova...

20.06.2022. 08:48:00
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    armando
    20.06.2022. 10:40
    Odlican je
Novi komentar
nužno
nužno