« Knjiga
objavljeno prije 8 godina i 9 mjeseci
NOVI ROMAN NAKLADE NEPTUN

Anna Campbell: Sedam noći u olujnom zamku

Naklada Neptun nudi nam još jedno vruće izdanje za ovo iznimno vruće ljeto, roman Sedam noći u olujnom zamku australske spisateljice Anne Campbell.

Fotografija vijesti
Više o

ljubavni romani

,

Naklada Neptun

,

povijesni ljubavni romani

,

Anna Campbell

,

Sedam noći u olujnom zamku

,

Jonas Merrick

Izašao je i četvrti naslov mlade nakladničke kuće Naklada Neptun koja predstavlja četiri vrlo nadarene i uspješne autorice povijesnih ljubavnih romana. Anna Campbell se među njima izdvaja po nešto mračnijim pričama koje obiluju vrućim erotskim prizorima. Nju, naime, nazivaju kraljicom "regency noira" jer su joj glavni junaci nerijetko likovi opterećeni problematičnom prošlošću te se oko njih stvara atmosfera psihološke drame, karakteristična za djela te autorice koju mnogi proglašavaju najboljom australskom spisateljicom ljubavnih romana.

Sedam noći u olujnom zamku senzualna je priča o mladoj Sidonie Forsythe koja se uputila u zamak Craven želeći spasiti svoju sestru stravične sudbine tako što će ponuditi svoju nevinost Jonasu Merricku, zloglasnom razvratniku i navodnom čudovištu čije je lice obilježeno groznim ožiljcima. No muškarac koji ju je dočekao u tom mračnom zamku sve je samo ne čudovište.Tijekom sedam dana i noći, Sidonie uz Jonasa upoznaje neopisivu strast, ali i ljubav, otapajući njegovo otvrdnulo srce svojom nevinošću, dobrotom i hrabrošću.

Ono što ovaj roman čini toliko zanimljivim i uzbudljivim jest autoričina potpuna usredotočenost na dvoje glavnih junaka i razvoj njihove ljubavne priče - počevši od snažne tjelesne privlačnosti, bez pretjeranog uplitanja drugih likova i motiva. To ga, dakako, istodobno čini i nadasve senzualnim, prepunim erotskog naboja, pa nimalo ne sumnjamo da će vam uljepšati ljetne dane ili večeri.

Knjiga se može kupiti na kioscima Tiska i knjižarama Tisak Medije, te na internetskim stranicama nakladnika.

16.08.2015. 17:02:45
Novi komentar
nužno
nužno