« Knjiga
objavljeno prije 8 godina i 2 mjeseca
HIT ROMAN

Anna Campbell: Ponoćni poljubac

Naklada Neptun izdala je novi hit roman Anne Campbell - Ponoćni poljubac, zanimljivu i vruću priču o mladoj znanstvenici i plemiću upitnog morala

Anna Campbell - Ponoćni poljubac
Anna Campbell - Ponoćni poljubac (Naklada Neptun)
Više o

Naklada Neptun

,

Anna Campbell

,

Ponoćni poljubac

Ponoćni poljubac novi je hit roman na hrvatskom tržištu, vruća priča iz serijala Sinovi grijeha Anne Campbell, kraljice regency noira koja je svojim prvim romanom Sedam noći u olujnom zamku postigla velik uspjeh na hrvatskom tržištu.

Glavni su likovi, kako je to uobičajeno u romanima Anne Campbell, prepuni emocija i unutarnjih dilema, što zbog problematične prošlosti, što zbog prave psihološke drame koja ih je spojila na neobičan način. Sjajna karakterizacija likova i inutitivan zaplet izdvajaju Annu Campbell od konkurencije, pa nije čudo da je već godinama proglašavaju najboljom australskom spisateljicom ljubavnih romana.

Ponoćni poljubac prati sudbinu Sir Richarda Harmswortha, plemića koji mora živjeti s činjenicom da je nezakoniti sin koji ne zna tko mu je pravi otac, a jedina mu je šansa za osvetu svima koji šire glasine o njemu pronalazak legendarnog Harmsworthovog dragulja - znaka prava na nasljedstvo.

Igra sudbine dragulj je dovela u ruke Genevieve Barret, sjajne mlade znanstvenice koja svoje radove potpisuje očevim imenom, što je slavu donijelo samo ocu, dok su Genevieve ostale dvojbe, brige, usamljenost i čudesni dragulj zagonetnog podrijetla ...

Uobičajeno sjajno razrađena priča isprepletenih, odlično krakateriziranih likova čije se intrige šire sve do Londona nudi zanimlijv zaplet i dovoljno iznenadnih obrata da čitatelje drži prikovane za knjigu, uvučene u priču punu bezvremenskih poruka.

Knjiga se može kupiti na kioscima Tiska i u knjižarama Tisak Medije, te na internetskim stranicama Naklade Neptun.

03.03.2016. 13:11:00
Novi komentar
nužno
nužno