« Muškarci
objavljeno prije 11 godina i 7 mjeseci
PODIGNITE JOJ SAMOPOUZDANJE

8 stvari koje žene čine nesigurnima

Većina žena, bez obzira kako se predstavljale vanjskom svijetu, imaju nekoliko nesigurnosti - osobito kad su u pitanju muškarci

Žene su često mnogo nesigurnije od muškaraca
Žene su često mnogo nesigurnije od muškaraca (Shutterstock)
Više o

izlasci

,

žene

,

veze

,

muškarci

,

nesigurnosti

Muško-ženski odnosi ponekad znaju biti grubi, i dok muškarci također imaju određene nesigurnosti, one se prilično razlikuju u odnosu na žene. Ono što slijedi su samo neke od stvari oko kojih žene brinu kada su u pitanju izlasci i veze. Treba imati na umu kako određeni potezi muškarca igraju bitnu ulogu, te mogu podići ili uništiti žensko samopouzdanje.

Nesugurnosti u vezi izlazaka

1. Nećete ju nazvati nakon izlaska - ispunjavanje obećanja je prva stepenica u zadobivanju njenog povjerenja. Stoga, ako ste rekli da ćete ju nazvati u četvrtak, tada je i nazovite. Ako to nije vaš stil, ili joj želite zadržati pozornost, nemojte definirati kada ćete zvati. To​ je bolje nego da prekrišite obećanje, a ovako barem neće sjediti uz telefon cijeli dan.

2. Samo ju želite odvući u krevet - tanka​ je ovo linija: ako potez napravite prerano, mislit će da je to jedino što želite. Ako predugo čekate, mislit će da ste samo prijateljski zainteresirani. Najbolji način jest iskrenost. Ako ste doista zainteresirani za vezu, recite joj to. S te pozicije, ona će vam dati signale kada je spremna.

3. Izlazite i s drugim ženama - ​ savršeno je prihvatljivo da izlazite s više žena istovremeno, sve dok ste iskreni u vezi toga. Stoga, nemojte lagati. Ne morate takve detalje odmah unositi u razgovor, no ako pita, recite joj istinu. Ukoliko stvari postanu ozbiljne, mislit će da je baš ona vaša odabranica, a ukoliko to nije slučaj, najbolje je u početku razjasniti stvari.

4. Niste baš zainteresirani - ​ čak i žena s najviše samopouzdanja ponekad će trebati malu potvrdu da vas zanima. Možete joj dati do znanja tako da joj direktno kažete, ili napravite neku malu gestu kojom ćete joj pokazati koliko vam doista znači.

N​esigurnosti u pogledu veza

5. Varate ju - postavite si sljedeće pitanje: Zašto misli da ću ju prevariti? Jeste li joj dali razlog da tako misli? Ako je to slučaj, treba razmotriti je li iracionalna. Ako to nije slučaj, trebate problem rješiti i dati joj do znanja da ste joj odani i nemate namjeru varati.

6. Ne zadovoljava vas u krevetu - baš kao i muškarci, žene imaju mnoge nesigurnosti što se tiče njihovih sposobnosti pod plahtama. Ako ste zadovoljni, potrudite se da to i zna. Ako niste, pokušajte joj dati do znanja, ali na vrlo nježan način. Na primjer, umjesto da joj kažete "Ne sviđa mi se kako to radiš...", recite "Možemo li pokušati na ovaj način?".

7. Više vas ne privlači - samo zato što ste u vezi nekoliko godina, to ne znači kako joj više ne treba potvrda. U stvari, baš zato što ste dulje u vezi, trebate se dodatno potruditi kako bi ste joj dali do znanja da vam je i dalje atraktivna. Uputite joj kompliment, pokažite joj da vam se sviđa. To će i vama biti nagrada jer će održati vašu romansu živom.

8. Druga žena krade vašu pažnju - flertate li s drugom ženom pred njenim očima? Ako to izvodite konstantno, ne trebate se čuditi zašto je nesigurna u vašu vezu. Nema ništa loše u benignom flertu - ali kada ste s njom, posvetite joj su svoju pažnju.


26.10.2012. 16:56:00
Novi komentar
nužno
nužno