« Život
objavljeno prije 7 godina
SAVJETI

5 stvari koje trebate zadržati za sebe

Tajne nisu loša stvar, pogotovo ako se radi o privatnim stvarima koje jednostavno ne biste trebali podijeliti s čitavim svijetom

Nemojte dijeliti sve sa svijetom
Nemojte dijeliti sve sa svijetom (FreeDigitalPhotos)
Više o

savjeti

,

tajne

,

planovi

Tajne ne moraju nužno biti loše, dapače, velik broj duhovnih vođa raznih kultura slaže se oko jedne stvari - postoje neke činjenice o sebi koje treba čuvati kao najdragocjeniju tajnu i ne dijeliti ih sa svima.

Iako to u ovo vrijeme sveprisutnog interneta i društvenih mreža na kojima objavljujemo sve, pa i najintimnije trenutke to možda zvuči anakrono, pozitivnu energiju u svoj život privući ćete zadržavanjem ovih stvari samo za sebe.

Dobra djela - činite ih svakodnevno, no zadržite ih za sebe, jer se za prave dobrotvore u pravilu ne čuje - važno je pomoći, a ne ispasti velika faca zbog toga.

Dugoročni planovi - prvo ostvarite, pa tek tada pokažite svima, jer ćete beskrajnim razgovorima samo rasuti energiju koja vam treba za postizanje ciljeva. Svi znate onu - nemojte zacoprati...

Hrabrost - jednako kao i dobra djela, junaštvo je vama na ponos i nije potrebno to rastrubiti na velika zvona, jer prava hrabrost je borba sa samim sobom i svojim demonima.

Obiteljski problemi - obitelj je jača ako sve ostaje unutar nje, stoga, ne tračajte okolo mamu, tatu, brata, sestru, ženu, muža, djecu... riješite to između sebe, oslobodite se negativne energije i ne dozvolite da se drugi naslađuju vašim mukama.

Ružne riječi i tračevi - ne dijelite unaokolo tuđe probleme, baš kao što ne želite da i vaši ostanu unutar vaša četiri zida. To je ružno i širi negativnu energiju.

03.05.2017. 20:01:00
Novi komentar
nužno
nužno