objavljeno 03.05.2017. 20:01:00
SAVJETI

5 stvari koje trebate zadržati za sebe

Tajne nisu loša stvar, pogotovo ako se radi o privatnim stvarima koje jednostavno ne biste trebali podijeliti s čitavim svijetom

Nemojte dijeliti sve sa svijetom
Nemojte dijeliti sve sa svijetom (FreeDigitalPhotos)

Tajne ne moraju nužno biti loše, dapače, velik broj duhovnih vođa raznih kultura slaže se oko jedne stvari - postoje neke činjenice o sebi koje treba čuvati kao najdragocjeniju tajnu i ne dijeliti ih sa svima.

Iako to u ovo vrijeme sveprisutnog interneta i društvenih mreža na kojima objavljujemo sve, pa i najintimnije trenutke to možda zvuči anakrono, pozitivnu energiju u svoj život privući ćete zadržavanjem ovih stvari samo za sebe.

Dobra djela - činite ih svakodnevno, no zadržite ih za sebe, jer se za prave dobrotvore u pravilu ne čuje - važno je pomoći, a ne ispasti velika faca zbog toga.

Dugoročni planovi - prvo ostvarite, pa tek tada pokažite svima, jer ćete beskrajnim razgovorima samo rasuti energiju koja vam treba za postizanje ciljeva. Svi znate onu - nemojte zacoprati...

Hrabrost - jednako kao i dobra djela, junaštvo je vama na ponos i nije potrebno to rastrubiti na velika zvona, jer prava hrabrost je borba sa samim sobom i svojim demonima.

Obiteljski problemi - obitelj je jača ako sve ostaje unutar nje, stoga, ne tračajte okolo mamu, tatu, brata, sestru, ženu, muža, djecu... riješite to između sebe, oslobodite se negativne energije i ne dozvolite da se drugi naslađuju vašim mukama.

Ružne riječi i tračevi - ne dijelite unaokolo tuđe probleme, baš kao što ne želite da i vaši ostanu unutar vaša četiri zida. To je ružno i širi negativnu energiju.

03.05.2017. 20:01:00
http://m.metro-portal.hr/5-stvari-koje-trebate-zadrzati-za-sebe/104700/