« Žene
objavljeno prije 2 godine i 11 mjeseci
KOMPLIMENTI

5 stvari koje trebate pohvaliti kod svog muškarca

Muškarci, baš kao i žene, vole komplimente, a još više vole kad ih njihova draga hvali unaokolo ... no, samo za neke stvari

On će biti oduševljen ako ga pohvalite za ove stvari
On će biti oduševljen ako ga pohvalite za ove stvari (FreeDigitalPhotos)
Više o

žene

,

muškarci

,

komplimenti

,

pohvale

Muškarcima su pohvale duševna hrana, ma koliko se oni pravili frajeri i odmahivali rukom, jer se ispod grube površine gotovo uvijek krije nesigurni mali dečko koji se boji radi li stvari u životu kako treba.

Stoga, evo pet stvari za koje obožavaju biti pohvaljeni:

Alatka: sve pohvale više nego dobrodošle - solidnih 73 posto anketiranih muškaraca izjasnilo se da nemaju problema da svojim prijateljicama spominjete njegovu nevjerojatnu obdarenost, no ako stanje u njegovom donjem rublju nije impozantno tu činjenicu obavezno zadržite za sebe.

Detalji sa spoja: vole takve pohvale - zar ste uistinu mislile da cjelokupno planiranje romantičnog spoja smije proći neopaženo?  Naravno da morate razglasiti kako je vaš muškarac uložio krv, znoj i suze kako bi vas izveo van, barem 88 posto anketiranih momaka to želi.

Ljubljenje: to im jako godi - činjenicu da se on dobro ljubi nemojte skrivati, podijelite ju sa svime i svakim, šaljite mailove, poruke, pisma, a ako treba oblijepite cijeli grad s plakatima o njegovim vještinama. Čak 87 posto anketiranih momaka želi da svijet sazna kako se oni nevjerojatno dobro ljube.

Orgazmi: hvalite ga na sva zvona - muškarce koji vam konstantno pružaju vrhunce za vrijeme seksa ne da bi trebalo hvaliti, nego bi im se trebao podići spomenik zbog nesebičnosti i rijetke umješnosti. Na ovome polju ne možete pogriješiti jer i najskromniji momci imaju dovoljno taštine u sebi da cijene to što ste razglasili kako su oni ultimativni ljubavnici.

Pokloni: pohvale se primaju s veseljem - ako vam dečko pokloni nešto znači ili da se napokon sjetio ili da je uložio nadljudski napor kako bi se odvojio od kauča i pive, a taj trud ne smije proći neopaženo. Nevjerojatnih 86 posto anketiranih frajera želi da pričate o njihovim darovima.

21.10.2016. 21:32:00
Novi komentar
nužno
nužno