« Žene
objavljeno prije 7 godina i 4 mjeseca
ZAPAMTITE :)

5 stvari koje muškarci obožavaju na ženama

Muškarci imaju neke svoje, ponekad potpuno nejasne, kriterije po kojima ocjenjuju žene, no ovih pet karakteristika jako vole gotovo svi

Smisao za humor uvijek je privlačan
Smisao za humor uvijek je privlačan (Shutterstock)
Više o

žene

,

muškarci

,

sviđanje

,

karakteristike

Žene vjeruju da shvaćaju muškarce, no zapravo to baš i nije slučaj - jači im je spol enigma gotovo jednako koliko su i one njima.

To je jedan od glavnih razloga problema pri pronalaženju pravog partnera za sebe, jer nije se dovoljno maksimalno srediti i izaći van - treba imati i ovih pet karakteristika osobnosti koje su muškarcima neobično privlačne i važnije od fizičkog izgleda.

Ponos - izgledate onako kako vam je priroda dala i time se treba ponositi, a ne skrivati sve ono što mislite da nije dobro. Takva žena uvijek će naći pravog partnera, jer će sve na njoj izgledati odlično.

Samopouzdanje - ne radi se o velikom egu ili bahatosti, nego o onom osjećaju da vam je ugodno u svojoj koži i da znate što želite.

Samostalno razmišljanje - frendice su super, daju savjete i ponekad ih treba prihvatiti, no na kraju priče treba uvijek razmišljati i odlučivati svojom glavom.

Smisao za humor - lažni osmijeh ili smijanje na silu nije nimalo privlačno, no kad se znate nasmijati, podijeliti šalu i to napraviti s mjerom ... e, to je privlačno!

Strastvenost - ne samo u krevetu, naravno, već u životu: kad muškarac upozna ženu koja sve radi sa srcem, zna da će tako biti i s njim ... pa je odmah privlačna do bola.

Spadate li u takve žene?

05.01.2017. 20:01:00
Novi komentar
nužno
nužno