« Žene
objavljeno prije 4 godine i 11 mjeseci
EH, DA... :)

5 stvari koje muškarce čine ljubomornima

Postoje neki klasični potezi žena koji će u mukarcu neminovno probuditi posesivnu stranu

Što to izaziva ljubomoru?
Što to izaziva ljubomoru? (Arhiva)
Više o

žene

,

ljubomora

,

muškarci

Koliko god muškarac bio samopouzdan, neki klasični potezi žena u njemu će probuditi posesivnu stranu.

Dopisivanje s drugim muškarcima - izmjena poruka preko mobitela ili na društvenim mrežama s drugim muškarcima njega dovodi do 'ludila'. On se ne osjeća ugodno što vodite neki zasebni život u digitalnom prostoru, u kojemu su sve opcije otvorene.

Flertanje - igranje kosom i pučenje usana samo su dio dobro poznatih poteza iz zavodničkog arsenala svake žene. Flert može biti posve bezopasan čin pitome zabave, no ponašate li se ovako s muškarcima na nekom događanju pred vlastitim partnerom, imajte na umu da njemu neće biti drago.

Obožavanje muških zvijezdi - vašim prijateljicama vjerojatno je simpatično kada se pretvorite u neobuzdanu tinejdžericu dok govorite o Hughu Jackmanu ili Gerardu Butleru, no vaš partner ne želi slušati hvalospjeve o drugim muškarcima bez obzira što žive na drugom kraju svijeta.

Smijanje tuđim šalama - ako je nešto smiješno, vi ćete se nasmijati, i to je posve normalna reakcija. Možda ne razmišljate je li šalu ispričao muškarac ili žena, no vaš partner će zasigurno primijetiti spol vic-majstora.

Spominjanje muških imena kolega - on želi čuti detalje iz vašeg poslovnog života, ali ne i rečenice koje započinju s: 'Ivan je danas ispričao tako dobar vic'. Ako spominjete muške kolege u pozitivnom svijetlu, govorite njihova puna imena, ili kažite Ivan s posla i tako smanjite intenzitet 'prisnosti'.

03.06.2019. 20:01:00
Novi komentar
nužno
nužno